Δημοσιεύθηκε H Προκήρυξη Για Το Γήπεδο 5×5 Στα Πολυκλαδικά Της Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε η προκύρηξη του διαγωνισμού για την κατασκευή νέου γηπέδου 5χ5 στα Πολυκλαδικά της Ηλιούπολης.

Πρόκειται για ένα έργο που είχε ανακοινωθεί ήδη από τις αρχές Δεκεμβρίου από τον Δήμαρχο, απο κονού με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη κατά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Σύμφωνα με το site του Δήμου, ο Δήμαρχος προκήρυξε συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής για την «Προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας», σύμφωνα με την υπ. αρ. Α.Μ.: 59/2018 μελέτη του Τμήματος Μελετών Κατασκευών, συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας «σαράντα επτά χιλιάδων τριακοσίων εβδομήντα δύο ευρώ και τεσσάρων λεπτών» (47.372,04€) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (24%).

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα γραφεία του Δήμου , οδός Σοφ. Βενιζέλου 112-114, στις 15 Ιανουαρίου 2019 , ώρα 11:00 π.μ.

2 Γράψτε το σχόλιο σαςs on "Δημοσιεύθηκε H Προκήρυξη Για Το Γήπεδο 5×5 Στα Πολυκλαδικά Της Ηλιούπολης"

  1. Γιώργος Μπαλτάς | 29/12/2018 at 20:48 | Απάντηση

    Πρόκειται γιά νέο γήπεδο ή για το υπάρχον στο οποίο θα στρωθεί νέο πλαστικό ταρτάν; Όπως προκύπτει από το δημοσίευμα πρόκειται για νέο γήπεδο. Με το υπάρχον γηπεδάκι που το πλαστικό έχει καταστραφεί έχετε ακούσει κάτι;

  2. Γιώργος Μπαλτάς | 30/12/2018 at 08:29 | Απάντηση

    «προγραμματικής σύμβασης για την κατασκευή του νέου γηπέδου». «ΠΡΟΓΡΑΜΜΤΙΚΗ», «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ» , «ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ» Ωραίες λέξεις , μεγάλες έννοιες, Μεγαλοπρεπή έργα ! Τι σημασία έχει αν πρόκειται για την καθυστερημένη κατά μια τριετία και πλέον αντικατάσταση του «πλαστικού χόρτου»! Εκλογές έρχονται, είναι ψηφοθηρική ανάγκη να παρουσιάζονται όλα στο πολλαπλάσιο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Το email σας δεν θα εμφανίζεται στο σχόλιο.


*