Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Στα Σχολεία Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

Στόχος η εξοικείωση των μαθητών με την ανακύκλωση.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Στα Σχολεία Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

Ένα νέο, καινοτόμο πρόγραμμα έθεσε σε εφαρμογή ο Δήμος Ηλιούπολης με στόχο την αύξηση του ποσοστού ανακύκλωσης στην πόλη, αλλά και την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς.

Σε συνεργασία με τον ΕΣΔΝΑ, ο Δήμος Ηλιούπολης τοποθέτησε κάδους ανακύκλωσης σε 22 σχολεία της πόλης, προκειμένου οι μαθητές να εξοικειωθούν με τη διαδικασία της ανακύκλωσης υλικών.

Όπως αναφέρει ο Δήμος στην ανακοίνωση του, «τοποθετήθηκαν 17 μεταλλικοί κάδοι 1100 lt , πράσινου χρώματος με κίτρινο καπάκι, στον εξωτερικό χώρο των σχολείων και 63 ειδικοί κάδοι από χαρτόνι, σε εσωτερικούς χώρους για την συλλογή χαρτιού ανακύκλωσης». Η επιλογή των σημείων συλλογής έγινε με κριτήριο την δυνατότητα πρόσβασης των ειδικών απορριμματοφόρων του ΕΔΣΝΑ, για τη αποκομιδή του περιεχομένου των κάδων.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις ενημέρωσης μαθητών και πολιτών και πρωτότυπες δράσεις για την ανακύκλωση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ