Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Δωρεάν Παιδική Ταινία «Lightyear» Σήμερα Στο Δημαρχείο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δωρεάν Παιδική Ταινία «Lightyear» Σήμερα Στο Δημαρχείο Ηλιούπολης

Την ευκαιρία να απολαύσουν έναν από τους αγαπημένους τους ήρωες, τον Μπαζ Λάιτγιαρ, θα έχουν σήμερα το απόγευμα (29/12) δεκάδες παιδιά στην Ηλιούπολη.

Ο Δήμος, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικών εκδηλώσεων που διοργανώνει, θα προβάλει την παιδική ταινία «Lightyear» εντελώς δωρεάν στο αμφιθέατρο του δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης (Σοφ. Βενιζέλου & Κοντουριώτου) στις 18:00. Μια περιπέτεια δράσης επιστημονικής φαντασίας και η ιστορία προέλευσης του Μπαζ Λάιτγιαρ, του ήρωα που ενέπνευσε το παιχνίδι, το “Lightyear” ακολουθεί τον θρυλικό Αστροφύλακα αφού έχει περιπλανηθεί σε έναν εχθρικό πλανήτη 4,2 εκατομμύρια έτη φωτός από τη Γη μαζί με τον διοικητή του και το πλήρωμά τους . Καθώς ο Μπαζ προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να επιστρέψει στο σπίτι μέσα από το χώρο και τον χρόνο, τον συνοδεύουν μια ομάδα φιλόδοξων νεοσύλλεκτων και η γοητευτική γάτα-ρομπότ, η Σοξ. Περιπλέκει τα πράγματα και απειλεί την αποστολή η άφιξη του Ζορκ, μια επιβλητική παρουσία με έναν στρατό από αδίστακτα ρομπότ και μια μυστηριώδη ατζέντα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ