Facebook Pixel

Επικαιροτητα

«Πρεμιέρα» Με Ήττα Για Την Ηλιούπολη Στα Playoffs Aνόδου Στη Superleague 2

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

«Πρεμιέρα» Με Ήττα Για Την Ηλιούπολη Στα Playoffs Aνόδου Στη Superleague 2

Δεν κατάφερε να δείξει το καλό της πρόσωπο στο εκτός έδρας ματς με το Ρουφ η Ηλιούπολη, η οποία ηττήθηκε με 1-0 στο γήπεδο της «Αούστρια».

Οι παίκτες του Βαγγέλη Χαντέ, αν και μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με ένα χαμένο τέτ-α-τετ του Γεμιστού στο 1ο λεπτό, δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, σε ένα ματς που οι δύο ομάδες μπήκαν «μουδιασμένες» στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μάντζιος εκμεταλλεύτηκε μια «αναμπουμπόυλα» στην άμυνα της Ηλιούπολης στο 12 και σημείωσε το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρά το γεγονός οτι η Ηλιούπολη ανέβασε ρυθμούς, δεν κατάφερε να σκοράρει, με τον ΠΑΟ Ρουφ να παίρνει την πολυπόθητη νίκη.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν ως εξής:

ΠΑΟ Ρουφ: Παχατούρας, Βενάρδος, Κατσούλης (Φιλιμέκας 65′), Οικονομόπουλος, Guihoata, Αλεξίου, Νιτσάκης (Λαθούρης 71′), Χατζηλάμπρος, Μάντζιος, Καλέργης, Καραλής (Νατσιόπουλος 54′)

Ηλιούπολη: Τσάκαλος, Κωστόπουλος (Πολίτης 62′), Μπουσάι(Γαγγος 78), Κρητικός, Κουτσογκίλας (Παπαγιαννόπουλος 78), Μαλάι, Ταβάρες (Buxton 62′), Σταύρου (Σαμιος 71′), Γεμιστός, Ζέλο, Ντινιωτάκης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ