Facebook Pixel

Επικαιροτητα

“Πράσινο Φως” Για Τον Σταθμό Μετρό Στην Πλατεία Ανεξαρτησίας Στην Ηλιούπολη

Το ΣτΕ έδωσε “πράσινο φως” για την κατασκευή των σταθμών της γραμμής 4 του μετρό, μεταξύ των οποίον και ο σταθμός “Άνω Ηλιούπολη”

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

“Πράσινο Φως” Για Τον Σταθμό Μετρό Στην Πλατεία Ανεξαρτησίας Στην Ηλιούπολη

Πράσινο φως πήρε από το Συμβούλιο της Επικρατείας η κατασκευή της γραμμής 4 του μετρό, τμήμα της οποία περιλαμβάνει και την Άνω Ηλιούπολη.

Πιο συγκεκριμένα ο ΣτΕ απέρριψε τις προσφυγές κατά της κατασκευής της νέας γραμμής της Αττικό Μετρό Α.Ε, δίνοντας έτσι το πράσινο φως στις διαδικασίες κατασκευής. Η νέα γραμμή θα έχει μήκος 38,2 χιλιόμετρα και συνολικά περιλαμβάνει 35 σταθμούς.

Ο Σταθμός “Άνω Ηλιούπολη” που θα βρίσκεται στην πλατεία ανεξαρτησίας, θα είναι ο τερματικός του τμήματος Γ, το οποίο θα περιλαμβάνει τους σταθμούς “Παγκράτι” και “Βύρωνας”. Οι Ηλιουπολίτες θα μπορούν μέσα από μια διαδρομή 3 σταθμών να φτάνουν στον σταθμό “Ευαγγελισμός” που πλέον θα θεωρείται ο τρίτος κεντρικός κόμβος του συστήματος σταθερών μέσων τροχιάς, μετά τους σταθμούς “Σύνταγμα” και “Ομόνοια”.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει δημοσιευθεί κάποιο χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης και παράδοσης του έργου στο επιβατικό κοινό.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ