Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πως Αξιολογούν Οι Ηλιουπολίτες Τους Αντιδημάρχους Της Πόλης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πως Αξιολογούν Οι Ηλιουπολίτες Τους Αντιδημάρχους Της Πόλης

Τις απόψεις των Ηλιουπολιτών για το έργο των αντιδημάρχων στην Ηλιούπολη παρουσιάζει η εφημερίδα «Ηλιοτυπία» που κυκλοφόρησε σήμερα.

Η δημοσκόπηση της GPO της οποίας τα ευρήματα η εφημερίδα δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, με τους πολίτες να αξιολογούν -μεταξύ άλλων- την δράση των αντιδημάρχων, εκφράζοντας τη θετική ή την αρνητική τους άποψη για το έργο τους.

Κεντρικό εύρημα είναι πως όλοι οι αντιδήμαρχοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα αναγνωρισιμότητας, καθώς στο σύνολο τους έχουν πάνω από 50% των ερωτηθέντων που δεν τους γνωρίζει.

Πρώτη Σε Θετικές Γνώμες Η Κατερίνα Χωματά – Έπονται Κόκλας & Γεωργάκης

Πρώτη σε θετικές γνώμες στις προτιμήσεις των Ηλιουπολιτών έρχεται η Αντιδήμαρχος παιδείας Κατερίνα Χωματά, συγκεντρώνοντας 29,5% θετικές γνώμες έναντι 18,4% αρνητικών. H πολυσχιδής δράση της αντιδημάρχου και η δυναμική της παρουσία στον τομέα της παιδείας στην πόλη την φέρνει πρώτη στις προτιμήσεις των Ηλιουπολιτών -και δικαίως- καθώς πρόκειται για ένα πολιτικό πρόσωπο που έχει ταυτόχρονα βαθιά τεχνοκρατική γνώση του αντικειμένου της και τεράστια εμπειρία.

Δεύτερος σε δημοφιλία ο αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας κ. Παναγιώτης Κόκλας με 26,6% θετικές ψήφους, ενώ λίγο πιο κάτω βρίσκεται ο αντιδήμαρχος τοπικής ανάπτυξης Σταύρος Γεωργάκης με 23,6 θετικές γνώμες. Τα αποτελέσματα για τον κ. Γεωργάκη και τον κ. Κόκλα είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά, εάν συνυπολογίσει κανείς πως είναι «νεοφώτιστοι» στο δημοτικό συμβούλιο.

unnamed 2 1024x833 1 Πως Αξιολογούν Οι Ηλιουπολίτες Τους Αντιδημάρχους Της Πόλης

Ακολουθεί ο αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών Γιάννης Πούλος με 25,6% θετικές γνώμες έναντι 13% αρνητικών, που είναι και το χαμηλότερο ποσοστό αρνητικών απόψεων μεταξύ των αντιδημάρχων. Την οκτάδα συμπληρώνουν ο Γιάννης Αντζινάς με 25,3% θετικές γνώμες, ο οποίος είναι μάλιστα ο περισσότερο «αναγνωρίσιμος» αντιδήμαρχος, ο Κώστας Σεφτελής με 24,8% θετικές απόψεις, ο Αποστόλης Στασινόπουλος με 23,4% θετικές απόψεις και τελευταίος ο Κώστας Καλούδης με 21,7% θετικές απόψεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντιδήμαρχος πρασίνου κ. Καλούδης είναι ο μόνος αντιδήμαρχος της διοίκησης που συγκεντρώνει περισσότερες αρνητικές απόψεις (23,8%) από ότι θετικές (21,7%) μεταξύ του μόλις 45,5% που δηλώνει ότι τον γνωρίζει.

Διαβάστε ολόκληρη τη δημοσκόπηση στο iliotypia.gr.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ