Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πλημμύρισε Από Κόσμο Το Ηλιουπολίτικο Καρναβάλι – Άκρως Επιτυχημένη Διοργάνωση (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πλημμύρισε Από Κόσμο Το Ηλιουπολίτικο Καρναβάλι – Άκρως Επιτυχημένη Διοργάνωση (ΦΩΤΟ)

Ως απόλυτα επιτυχημένη πρέπει να χαρακτηρίζεται η διεξαγωγή του φετινού καρναβαλιού στην Ηλιούπολη, καθώς ακόμα και οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις για τη συμμετοχή του κόσμου έπεσαν «έξω». Χιλιάδες κάτοικοι της πόλης ξεχύθηκαν στους δρόμους, χορεύοντας σε καρναβαλικούς ρυθμούς, σε μια μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Η παρέλαση ξεκίνησε από τις 11:30 από το «Νησάκι», με τη συμμετοχή πολλών σχολείων της πόλης, καθώς και πολιτιστικών σωματείων και φορέων που δραστηριοποιούνται στην Ηλιούπολη. Την παράσταση έκλεψαν -εκτός από τις εμφάνταστες μεταμφιέσεις των καρναβαλιστών- τα 2 άρματα που προσέφερε ο εμπορικός σύλλογος Ηλιούπολης μαζί με 4 επιχειρήσεις της πόλης. Πιο συγκεκριμένα τα καταστήματα «Οφθαλμός», «Indigo», «Νefer», «Λότζα» και «Milos» συνέδραμαν τα μέγιστα στην πρωτοβουλία του εμπορικού συλλόγου, ο οποίος ευχαρίστεί δημίσια τους επιχειρηματίες για την στήριξή τους.

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις που ξεκίνησαν από το Σάββατο στην πλατεία Φλέμινγκ με το κυνήγι του χαμένου θησαυρού, κορυφώθηκαν στην κεντρική πλατεία το μεσημέρι της Κυριακής με μια συναυλία του ράπερ Bo και της Ειρήνης Παπαδοπούλου, που ξεσήκωσαν την κατάμεστη πλατεία με τις μουσικές τους.

«Ένεση» Ρευστότητας Για Τις Επιχειρήσεις Εστίασης

Όπως επισημαίνουν οι ιθύνοντες του εμπορικού συλλόγου, πρόκειται για μία άκρως επιτυχημένη διοργάνωση, που εκτός από χαρά στους κατοίκους της πόλης έφερε και σημαντικά έσοδα στις επιχειρήσεις εστίασης. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει στο ilioupolinews.gr ο πρόεδρος του ΕΣΗ κ. Θανάσης Μπίρλης «δεν έπεφτε καρφιτσα» στα καταστήματα υγεινομικού ενδιαφέροντος, ενώ παράλληλα δεσμέυτηκε πως ο εμπορικός σύλλογος σύντομα θα πραγματοποίησει και άλλες δράσεις που σκοπό θα έχουν την τόνωση και άλλων κλάδων του επιχειρείν στην πόλη, όπως τα καταστήματα λιανικής. Όπως άλλωστε έχει προαναγγελθεί, έχει ήδη αποφασιστεί η διοργάνωση γιορτής σοκολάτας, λευκής νύχτας και street food festival από ηλιουπολίτικες επιχειρήσεις, με σκοπό την ενίσχυση των τοπικών καταστημάτων.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης κάνει λόγο για «μια εξαιρετική διοργάνωση που έδωσε παλμό, χρώμα και ζωή στην πόλη», ενώ δεσμεύεται πως «το επόμενο καρναβάλι θα είναι ακόμα καλύτερο».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Πλημμύρισε Από Κόσμο Το Ηλιουπολίτικο Καρναβάλι – Άκρως Επιτυχημένη Διοργάνωση (ΦΩΤΟ)
  1. Ο/Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΙΛΙΑ λέει:

    Συγχαρητήρια και για το μπαλέτο της Ειρήνης Παπαδοπούλου που ξέχασαν να φορέσουν το εσώρουχο τους και κουνούσαν τα οπίσθια τους ξεδιάντροπα μετά μεσημέρι στην κατάμεστη πλατεία με παιδιά και γονείς …του χρόνου να κανονίσετε και callgirls… ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

  2. Ο/Η Πράσινος Παπαγάλος λέει:

    Δηλαδή τα αντιπλημμυρικα της Διοίκησης Βαλασόπουλου δεν έκαναν τίποτα πάλι ε; Τσάμπα τα λεφτά που δώσαμε!!!11!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ