Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πέθανε Η Πρώην Πρόεδρος Του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης Έμη Ζαννιά

Σε ηλικία 61 ετών.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πέθανε Η Πρώην Πρόεδρος Του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης Έμη Ζαννιά

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών η πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης Έμη Ζαννιά.

Η Έμη Ζαννιά είχε πολυετή, πλούσια και πολυσχιδή δράση στα δημοτικά τεκταινόμενα της Ηλιούπολης, ούσα στενή συνεργάτης του πρώην Δημάρχου Θεόδωρου Γεωργάκη. Είχε διατελέσει αντιδήμαρχος για σειρά ετών, ενώ στη μετεξέλιξη της δημοκρατικής παράταξης στην Ηλιούπολη το 2010, υπήρξε στενή συνεργάτης και του τέως Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου. 

Στην τελευταία της θητεία στο δημοτικό συμβούλιο, η κ. Ζαννιά διετέλεσε πρόεδρος του σώματος, με μια άκρως επιτυχημένη θητεία, η οποία τίμησε το αξίωμα. 

Συλλυπητήρια στην οικογένεια εξέφρασαν δημόσια αρκετοί αιρετοί της πόλης από όλες τις παρατάξεις, με δημόσιες ανακοινώσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και σε δημόσιες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4/2/2020 και ώρα 11:30 στον ΙΝ Αγίων Αναργύρων Ηλιούπολης, ενώ η ταφή θα διεξαχθεί στο νεκροταφείο του Βύρωνα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ