Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Περιοδεία Στην Ηλιούπολη Για Τον Γιώργο Πατούλη – Ποιους Είδε Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης

Στάση στην Ηλιούπολη είχε το προεκλογικό πρόγραμμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη τη Δευτέρα 21/1/2019. 

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Περιοδεία Στην Ηλιούπολη Για Τον Γιώργο Πατούλη – Ποιους Είδε Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης

Στάση στην Ηλιούπολη είχε το προεκλογικό πρόγραμμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη τη Δευτέρα 21/1/2019.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Αθηνών είχε αλεπάλληλες συναντήσεις με εκπροσώπους των θεσμών και των φορέων της Ηλιούπολης, συζυτώντας μαζί τους τα προβλήματα και τις προοπτικές του Δήμου.

Ποιους είδε ο Γιώργος Πατούλης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης συνάντησε τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλο στο δημαρχειακο μέγαρο, συγχαίρωντάς τον για το έργο της διοίκησής του. Οι δύο αιρετοί είχαν συνάντηση εργασίας στην οποία συμμετείχαν δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου αλλά και η αντιδήμαρχος παιδείας Μαρία Κουρή, η οποία θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη στις προσεχείς εκλογές.

Ο Πατούλης επισκέφθηκε επίσης κοινωνικές δομές όπως ο κέντρο υγείας και το κέντρο ημερήσιας φροντίδας παιδιών με αναπηρία «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», ενώ πραγματοποίησε επίσκεψη και στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, όπου ξεναγήθηκε από τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου και αντάλλαξαν απόψεις για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και όχι μόνο.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου πέρασε και από το cafe “Μiranda” όπου είχε ένθερμη συνάντηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζή και με στελέχη της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ.

Τέλος, ο Γιώργος Πατούλης επισκέφθηκε και το αστυνομικό τμήμα Ηλιούπολης, όπου εκτός από τους Αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία συνάντησε και τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης με την παράταξη “Ηλιούπολη, Πάμε Μπροστά” Τάσο Ευσταθίου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ