Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Πασχαλινό Bazaar 9 & 10 Απριλίου Από Την Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Πασχαλινό Bazaar 9 & 10 Απριλίου Από Την Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης

Για άλλη μια χρονιά, το Πασχαλινό Bazaar της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης είναι γεγονός, με δεκάδες δώρα για τους τετράποδους φίλους μας – και όχι μόνο.

Το Bazaar θα διεξαχθεί στις 9 και 10 Απριλίου στο 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο Ηλιούπολης στη οδό Γρ. Αυξεντίου 2 (πίσω από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου), και σκοπό έχει την οικονομική ενίσχυση των ζώων που φιλοξενεί η ΖΕΗ.

Στο παζάρι πρόκειται να τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19 (χρήση μάσκας, πιστοποιητικά, αποστάσεις ασφάλειας). Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε όσους επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Οι ανήλικοι 4-17 ετών μπορούν να προσκομίζουν εναλλακτικά δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) με ισχύ 24 ωρών.

Στο Bazaar θα υπάρχουν προς πώληση πασχαλινά είδη, λαμπάδες, διακοσμητικά αντικείμενα για όλο το σπίτι, κοσμήματα, ρούχα και φυσικά αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους μας. Η ΖΕΗ θα προσφέρει φρέσκο καφέ, παγωμένα αναψυκτικά, αλμυρά και γλυκά εδέσματα vegeterian και vegan, donuts και σκυλολιχουδιές σε όλους όσους θα επισκεφθούν το παζάρι.

276999982 10160116748767152 5173489542491528516 n Πασχαλινό Bazaar 9 & 10 Απριλίου Από Την Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ