Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πασχαλινά Δώρα Στο Ιατρικό Προσωπικό Του Ευαγγελισμού Από Το 6ο Δημοτικό Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πασχαλινά Δώρα Στο Ιατρικό Προσωπικό Του Ευαγγελισμού Από Το 6ο Δημοτικό Ηλιούπολης

Μια κίνηση υψηλού συμβολισμού και ευγνωμοσύνης προς το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Ευαγγελισμού πραγματοποίησαν οι μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.

Μετά από συνεργασία των συλλόγων διδασκόντων και γονέων, οι μαθητές δημιούργησαν πασχαλινές χειροτεχνίες, ζωγραφιές, λαμπάδες και δώρα τα οποία προσέφεραν σε γιατρούς και νοσηλευτές της κλινικής COVID-19, ως μια συμβολική κίνηση ευγνωμοσύνης για τον αγώνα που έχουν κάνει εδώ και έναν χρόνο.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι μας βοήθησαν να κάνουμε πράξη την εθελοντική αυτή δράση προσφέροντας χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, ευχές & ζωγραφιές & συγκεκριμένα: τον Σύλλογό μας & όλους τους γονείς του Σχολείου μας, την Α/θμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου μας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Αγ.Κων/νου “Αγγ. Σικελιανό” , το κατάστημα Gamilio για τη γενναιόδωρη προσφορά του, όλους τους φίλους & τις φίλες που μας συμπαραστάθηκαν & μας ενθάρρυναν! Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε όλους τους υπέροχους μαθητές μας που μας γέμισαν υπερηφάνεια & συγκίνηση με τις δημιουργίες τους, τις ζωγραφιές τους, τις ευχές τους, την ευαισθησία & τη φαντασία τους!», αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.

Σχόλιο του ilioupolinews:

Πολλά συγχαρητήρια στη διευθύντρια Βάσω Γεωργιοπούλου και στον Σύλλογο Γονέων για την εξαιρετική αυτή κίνηση ανθρωπιάς και σεβασμού στους ήρωες του ΕΣΥ. Τιμούν την πόλη, το λειτούργημα τους και το διαχρονικό αίσθημα αλληλεγγύης που διατρέχει την πόλη και τους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ