Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Παρέμβαση Tου Δημάρχου Ηλιούπολης Για Την Καθαριότητα Στην Πόλη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παρέμβαση Tου Δημάρχου Ηλιούπολης Για Την Καθαριότητα Στην Πόλη

Δημόσια παρέμβαση για το ζήτημα της καθαριότητας στην πόλη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης.

Σε ανάρτηση του στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο Δήμαρχος κάνει λόγο για τις συνεχείς προσπάθειες βελτίωσης της καθαριότητας στην πόλη. Ο Δήμαρχος κάνει λόγο για δεκάδες αιτήματα πολιτών προς τον Δήμο για το θέμα της καθαριότητας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: αργά μεν-μεθοδικά δε, οι υπηρεσίες βελτιώνονται και προβλήματα πολλών χρόνων λύνονται ή δρομολογούνται», ενώ δεν παραλείπει να ψέξει την τακτική δημοσιοποίησης φωτογραφιών με τα προβλήματα της πόλης στα social media, αναφέροντας:  «Η αλήθεια δεν βρίσκεται πίσω από σχόλια και δημοσιεύσεις μια μικρής μερίδας «πικραμένων νοσταλγών» και ψεύτικων προφίλ, που «ξεσαλώνουν» προπαγανδιστικά στο διαδίκτυο με μεθόδους Γκαίμπελς, του στυλ «πες-πες, κάτι θα μείνει»!

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Δημάρχου:

Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Καθημερινά φθάνουν στις σελίδες του Δήμου και του Δημάρχου, μηνύματα από συμπολίτες, που πραγματικά ενδιαφέρονται για το καλό της πόλης και ενημερώνουν για προβλήματα ή δυσλειτουργίες, τα οποία προωθούνται άμεσα στους αρμόδιους.
Πολλοί επίσης τηλεφωνούν στο «15377», στη «Γραμμή του Δημότη» και καταθέτουν τα αιτήματά τους, εργάσιμες ημέρες από 7:00 έως 15:00.
Συγχρόνως αυξάνεται συνεχώς και η χρήση της εφαρμογής «FixMyCity» μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Ηλιούπολης ή μέσω εφαρμογής στα κινητά, όπου καθένας μπορεί να στείλει παράπονα, βλάβες και αιτήματα με φωτογραφία, άνετα και γρήγορα, όταν έχει χρόνο και διάθεση, όλο το 24ωρο.
Παράλληλα, έχει βελτιωθεί η ταχύτητα ανάθεσης των αιτημάτων στα αρμόδια τμήματα του Δήμου, η επέμβαση και επίλυση των προβλημάτων, η ενημέρωση του αιτούντος αλλά και ο έλεγχος της όλης λειτουργίας της εφαρμογής και της ανταπόκρισης των υπηρεσιών.
Φυσικά, πολλά πρέπει να γίνουν ακόμη, ώστε να φθάσει η αλληλεπίδραση με τις δημοτικές υπηρεσίες και η εξυπηρέτηση των κατοίκων σε επίπεδα, που να ικανοποιούν τη Διοίκηση του Δήμου, αλλά η θετική αλλαγή στον τομέα αυτό είναι εμφανής.
Οι συμπολίτες που ενδιαφέρονται για την επίλυση των προβλημάτων και την καλυτέρευση της πόλης, ενημερώνουν απευθείας τις υπηρεσίες του Δήμου, τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά και δεν καταφεύγουν στο διαδίκτυο.
Σεβαστή και η ελευθερία έκφρασης και η κριτική, αλλά ο καθένας αντιλαμβάνεται, ότι δεν είναι υποχρέωση των υπηρεσιών του Δήμου να παρακολουθούν τα προσωπικά προφίλ των χρηστών και τις ομάδες της πόλης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ματαιοπονούν λοιπόν όσοι αναπαράγουν εικόνες ασυνείδητης συμπεριφοράς συμπολιτών, «αγνοώντας» τους ισχύοντες κανόνες λειτουργίας της καθαριότητας, της ανακύκλωσης, της αποκομιδής ογκωδών και μπαζών και ελεεινολογούν αιρετούς και υπαλλήλους.
Διαψεύδονται από την πραγματικότητα, όσοι δίνουν «μαύρες περιγραφές» μιας τάχα δραματικής κατάστασης και μηδενιστικά κάνουν το άσπρο μαύρο.
Προβλήματα, ναι υπάρχουν!
Αλλά, αργά μεν-μεθοδικά δε, οι υπηρεσίες βελτιώνονται και προβλήματα πολλών χρόνων λύνονται ή δρομολογούνται.
Η αλήθεια δεν βρίσκεται πίσω από σχόλια και δημοσιεύσεις μια μικρής μερίδας «πικραμένων νοσταλγών» και ψεύτικων προφίλ, που «ξεσαλώνουν» προπαγανδιστικά στο διαδίκτυο με μεθόδους Γκαίμπελς, του στυλ «πες-πες, κάτι θα μείνει»!
Η αλήθεια βρίσκεται έξω στην πόλη, όπου κάθε καλοπροαίρετος βλέπει την σταθερή προσπάθεια και το αποτέλεσμα.
Η πόλη αλλάζει και θα συνεχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο!

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Παρέμβαση Tου Δημάρχου Ηλιούπολης Για Την Καθαριότητα Στην Πόλη
  1. Ο/Η Ανδρέας Κρυτέας λέει:

    Μάλλον σε άλλη πόλη ζει ο Δήμαρχος! Προσπαθεί να καλύψει την ανικανότητα του με επικοινωνιακά κόλπα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι ίδιοι άνθρωποι βρίσκονται στο Δημαρχειακό θώκο τα τελευταία 10 συναπτά έτη. Καιρός να πάνε πίσω στις δουλειές τους. Δεν θα πάρουν σύνταξη απο τον λαό της Ηλιούπολης…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ