Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Παρέμβαση Του Προέδρου Του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Του ΑΝΤ1 (VIDEO)

Με αφορμή τις νέες κυβερνητικές αποφάσεις για τη λειτουργία των καταστημάτων.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παρέμβαση Του Προέδρου Του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Του ΑΝΤ1 (VIDEO)

Παρέμβαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 πραγματοποίησε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης Θανάσης Μπίρλης, με αφορμή τις κυβερνητικές αποφάσεις για το εκ νέου κλείσιμο του λιανεμπορίου.

Mιλώντας στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο κ. Μπίρλης εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τις διαρκείς αλλαγές της κυβέρνησης στο καθεστώς λειτουργίας των επιχειρήσεων λιανικής, τονίζοντας πως «μας πηγαίνουν μπρος-πίσω».

Μετά και την ανακοίνωση των νέων μέτρων για το λιανεμπόριο, το σύνολο του εμπορικού κόσμου έχει εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια του για τις κυβερνητικές «παλινωδίες».

Όπως επεσήμανε ο κ. Μπίρλης στην παρέμβαση του, «τα τελευταία στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ κάνουν για απώλεια της τάξης των 1,6 δισ. ευρώ τον Νοέμβριο και αυτή τη στιγμή είναι υπερπολύτιμος όποιος τζίρος για το λιανεμπόριο».

Παρέμβαση στο κεντρικό δελτίο πραγματοποίησε και ο Ηλιουπολίτης επιχειρηματίας Παντελής Φασόης, ο οποίος έκανε λόγο για «αδυναμία προγραμματισμού» από πλευράς επιχειρήσεων υπό αυτές τις συνθήκες.

O Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης έχει κλιμακώσει τα αιτήματα και τις παρεμβάσεις του στους θεσμικούς φορείς τους τελευταίους μήνες, ζητώντας ένα οργανωμένο πλαίσιο στήριξης του εμπορικού κόσμου.

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ