Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Παραλίγο Διαγραφές & Αποχωρήσεις Στην Παράταξη Ευσταθίου

To παρασκήνιο μίας μίνι ενδοπαραταξιακής κρίσης και η ηχηρή παρέμβαση Ευσταθίου στους δημοτικούς του συμβούλους.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παραλίγο Διαγραφές & Αποχωρήσεις Στην Παράταξη Ευσταθίου

Με έναν δημοτικό σύμβουλο λιγότερο φαίνεται πως θα έμενε η παράταξη του Τάσου Ευσταθίου πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο κάτι τέτοιο αποσοβήθηκε την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,  υπήρξε έντονη ενδοπαραταξιακή γκρίνια για τη συμμετοχή του δημοτικού συμβούλου της παράταξης κ. Παναγιώτη Κόκλα στο πάνελ της εκδήλωσης των “Συνεργών” με θέμα τα ΑμεΑ, στο οποίο θα συμμετείχε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεανώ Φωτίου.

Ασφαλείς πηγές από το εσωτερικό της παράταξης “Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά” αναφέρουν πως ο κ. Ευσταθίου δεν είχε ενημερωθεί για τη συμμετοχή του κ. Κόκλα στην εκδήλωση των Συνεργών, γεγονός που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του. Μάλιστα, έντονη ήταν η αντίδραση και του δημοτικού συμβούλου κ. Μιχάλη Κουρή, ο οποίος ζήτησε να επιλυθεί το θέμα άμεσα, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του.

Τα στελέχη της κεντροδεξιάς παράταξης του κ. Ευσταθίου ζήτησαν από τον συνάδελφο τους κ. Κόκλα να αποσυρθεί από την εκδήλωση, όπως και έγινε, μετά μάλιστα από παρέμβαση σε έντονο ύφος του κ. Ευσταθίου, ο οποίος φέρεται να δήλωσε προς τους δημοτικούς του συμβούλους πως “εδώ είναι παράταξη, δεν μπορεί να κάνει ο καθένας ό,τι του κατέβει στο κεφάλι”.

Όπως δήλωσε ο κ. Ευσταθίου στο ilioupolinews.gr, το συμβάν είναι μικρής σημασίας και η συνοχή της παράταξης συνεχίζει να είναι σε υψηλά επίπεδα, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν περί προσχώρησης του κ. Κόκλα στην παράταξη του Δημάρχου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ