Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Παράνομη Είσοδος Στον Υμηττό & Λειτουργία Στον Προφήτη Ηλία Εν Μέσω Απαγόρευσης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παράνομη Είσοδος Στον Υμηττό & Λειτουργία Στον Προφήτη Ηλία Εν Μέσω Απαγόρευσης

Την πλήρη περιφρόνηση τους στα έκτακτα μέτρα απαγόρευσης εισόδου στο βουνό έδειξαν ιερέας και πίστη κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

Πιο συγκεκριμένα ιερέας μαζί με ομάδα πολιτών αγνόησαν το συναγερμό που έχει κηρυχθεί στον Υμηττό από τον ΣΠΑΥ και την απαγόρευση εισόδου στον ορεινό όγκο και τέλεσαν κανονικά θεία λειτουργία στον προφήτη Ηλία Ηλιούπολης. Παρά το γεγονός ότι η κεντρική είσοδος ήτανε κλειστή ο ιερέας με τους πιστούς ανέβηκαν στην εκκλησία από σχισμές στην περίφραξη και τέλεσαν κανονικά τη λειτουργία.

Όπως επισημαίνουν στελέχη της δημοτικής αρχής έχει ήδη ενημερωθεί η αστυνομία η οποία θα επέμβει άμεσα σε περίπτωση που συμβεί παρόμοιο περιστατικό.

Επισημαίνεται πως με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, από χθες έχει απαγορευθεί είσοδος σε δασικούς χώρους και άλση προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς καθώς η Αττική βρίσκεται στο μέγιστο επίπεδο κινδύνου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Παράνομη Είσοδος Στον Υμηττό & Λειτουργία Στον Προφήτη Ηλία Εν Μέσω Απαγόρευσης
  1. Ο/Η ΚΡΙΜΑ λέει:

    Γιατί να κάνουμε σχόλια; Για να τα δημοσιεύσετε για λίγες ώρες και μετά να τα σβήσετε;

  2. Ο/Η ΚΡΙΜΑ λέει:

    Ακόμα και τώρα, που η κατάσταση ξεπερνάει τις ανθρώπινες δυνάμεις, μας φταίει η Εκκλησία και η προσευχή! Κατάντια! Κρίμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ