Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Πάνω Από 200 Κρούσματα Κορωνοϊού Σε Μαθητές & Εκπαιδευτικούς

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Πάνω Από 200 Κρούσματα Κορωνοϊού Σε Μαθητές & Εκπαιδευτικούς

Αποκαλυπτικά για τη διασπορά της νόσου είναι τα στοιχεία που εξασφάλισε και δημοσιεύει το ilioupolinews.gr σχετικά με τα κρούσματα στη σχολική κοινότητα.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, το μεσημέρι της Δευτέρας, οι αρμόδιοι στον Δήμο καταμέτρησαν πάνω από 200 μαθητές & εκπαιδευτικούς των σχολείων της πόλης που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, μετά τη διεξαγωγή των self tests. Πρόκειται για έναν αρκετά μεγάλο αριθμό, σύμφωνα με τους ιθύνοντες.

Στον αριθμό, σύμφωνα με τους αρμόδιους, θα πρέπει να προστεθεί και ένα 10-15%, το οποίο αποτυπώνει περιπτώσεις παιδιών που δεν πήγαν στο σχολείο ενώ ήταν υγιή, καθώς οι γονείς τους ανησυχούν για τη διασπορά της νόσου.

Χαρακτηριστική είναι άλλωστε και η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ένωση Συλλόγων Γονέων της Ηλιούπολης πριν το άνοιγμα των σχολείων, η οποία κατακεραύνωνε τις κυβερνητικές επιλογές για το άνοιγμα των σχολικών μονάδων εν μέσω της έξαρσης της μετάλλαξης “Όμικρον”.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ