Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Προβολή Της Παιδικής Ταινίας «Διαστημικά Καλάθια: Η Νέα Γενιά» Στο Cine «Μελινα Μερκούρη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Προβολή Της Παιδικής Ταινίας «Διαστημικά Καλάθια: Η Νέα Γενιά» Στο Cine «Μελινα Μερκούρη»

Την ευκαιρία να απολαύσουν μια άκρως επιτυχημένη παιδική ταινία θα έχουν απόψε οι μικροί Ηλιουπολίτες στον δημοτικό κινηματογράφο «Μελίνα Μερκούρη» στην Ηλιούπολη.

Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ και παγκόσμιο είδωλο, Λεμπρόν Τζέιμς μας ταξιδεύει σε μία επική περιπέτεια μαζί με τον αειθαλή Μπαγκς Μπάνι σε μία ταινία που αποτελεί μία μίξη κινουμένων σχεδίων και ζωντανής δράσης και εξιστορεί μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι γονείς προκειμένου να επικοινωνήσουν με τα παιδιά τους. Όταν ο Λεμπρόν και ο γιός του Ντομ, παγιδευτούν σε ένα ψηφιακό διάστημα από ένα κακόβουλο μέσο τεχνητής νοημοσύνης, ο Λεμπρόν θα πρέπει να τους οδηγήσει με ασφάλεια στο σπίτι, εφόσον ηγηθεί των Μπαγκς, Λόλα Μπάνι και μίας ομάδας άκρως ανυπάκουων LooneyTunes, ώστε να νικήσουν τους αντίπαλους ψηφιακούς πρωταθλητές τεχνητής νοημοσύνης: μία πανίσχυρη ομάδα επαγγελματιών αστέρων του μπάσκετ που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί.

Η προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στον δημοτικό κινηματογράφο «Μελίνα Μερκούρη» την προσεχή Δευτέρα 2/8/2021 και Τρίτη 3/8/2021 και ώρα 21:00. Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 3 ευρώ για τα παιδιά και 6 ευρώ για τους ενήλικες.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ