Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ολονύχτια Επιφυλακή Για Τη Δημοτική Αρχή Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ολονύχτια Επιφυλακή Για Τη Δημοτική Αρχή Στην Ηλιούπολη

Σε διαρκή επιφυλακή επί 24 ώρες βρίσκονται στελέχη της δημοτικής αρχής στην Ηλιούπολη λόγω της χιονόπτωσης.

Τόσο ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης, όσο και οι αντιδήμαρχο Κώστας Σεφτελής, Γιάννης Αντζινάς, Αποστόλης Στασινόπουλος, Παναγιώτης Κόκλας και ο εντεταλμένος σύμβουλος Γιώργος Μπενάς βρίσκονται επί ποδός συντονίζοντας τα συνεργεία του Δήμου στην προσπάθεια να επιλυθούν τα προβλήματα της κακοκαιρίας.

Μεταφορά Νεφροπαθών Σε Νοσοκομείο

Μια από τις δυσκολότερες αποστολές που είχαν τα στελέχη της δημοτικής αρχής ήταν η μεταφορά νεφροπαθών σε νοσοκομεία. Οχήματα του δήμου εξοπλίστηκαν με αλυσίδες και μετέφεραν επιτυχώς τους συμπολίτες μας στις μονάδες αιμοκάθαρσης, καθώς δεν είχαν τρόπο να μετακινηθούν με άλλο μέσο.

Βοήθεια δόθηκε και σε αρκετούς ηλικιωμένους που αντιμετώπιζαν διάφορα προβλήματα.

Διαρκείς Προσπάθειες Ανοίγματος Δρόμων

Από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας η «αλατιέρα» των εθελοντών πυροσβεστών βρίσκεται στα αστυνομικά ρίχνοντας διαρκώς αλάτι σε κεντρικούς δρόμους, ενώ με την επιδείνωση του χιονιά μηχανήματα του Δήμου όσο και των εθελοντών απομακρύνουν χιονιά από τους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης.

Τα συνεργεία του Δήμου έχουν δεχθεί πολλές κλήσεις, ωστόσο η ασταμάτητη χιονόπτωση κάνει την κατάσταση ασφυκτική, με τους αρμόδιους να προσπαθούν να εξυπηρετήσουν όλους τους Δημότες.

Καταλυτική είναι και η προσπάθεια της ομάδας Εθελοντών Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης Ηλιούπολης οι οποίοι έχουν κυριολεκτικά «οργώσει» την πόλη επιλύοντας διαρκώς προβλήματα.

Πολλές Πτώσεις Δέντρων

Λόγω του χιονιά, έχουν σημειωθεί πολλές πτώσεις δέντρων σε όλη την έκταση της πόλης. Προβλήματα με πτώσεις εντοπίζονται στην κεντρική πλατεία, στην οδό Αναστάσεως, στην οδό Πανταζή, στην οδό 2ας Μεραρχίας και στο Πάρκο Καλαβρύτων.

Η πολιτική προστασία του Δήμου συνιστά μεγάλη προσοχή στους πολίτες για τα δέντρα λόγω του βάρους του χιονιού, προκειμένου να αποφευχθεί κίνδυνος τραυματισμού.

Τρόποι Επικοινωνίας Με Τον Δήμο

Δείτε εδώ τα σημεία στα οποία πραγματοποιείται δωρεάν διανομή αλατιού από τον Δήμο.

Επίσης, εάν παραστεί ανάγκη, οι κάτοικοι μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα:

Δημαρχείο: 210 99 70 001-002,
Αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας:
Γ. Αντζινάς: 6944835410
Κ. Σεφτελής: 6932379229

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ