Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Ολοκληρώθηκαν Οι Εργασίες Στον Νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό Της Οδού Αριστογείτονος

Ένα σπουδαίο έργο για την προσχολική αγωγή στην Ηλιούπολη που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες της πόλης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Ολοκληρώθηκαν Οι Εργασίες Στον Νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό Της Οδού Αριστογείτονος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες εργασίες στον ολοκαίνουριο βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Ηλιούπολης, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο σύγχρονους σε όλο το λεκανοπέδιο.

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κτήριο, η κατασκευή του οποίου κόστισε 1,5 εκατομμύριο ευρώ, με την Περιφέρεια Αττικής να χρηματοδοτεί σχεδόν το 70% του έργου. Το κτήριο διαθέτει χώρους 1.003 τ.μ., ενώ θα καλύπτει τις ανάγκες για συνολικά 70 παιδιά, εκ των οποίων τα 20 νήπια και τα 50 βρέφη. Με βάση τον σχεδιασμό αυτό, οι τοπικές ανάγκες για φιλοξενία βρεφών υπερκαλύπτονται, δίνοντας τεράστια ανάσα στα νοικοκυριά με εργαζόμενους γονείς.

Το 2019, το έργο είχε σταματήσει, καθώς η τότε δημοτική αρχή του Βασίλη Βαλασόπουλου προσπάθησε να αλλάξει την αναλογία βρεφών και νηπίων προκειμένου να αυξηθούν οι θέσεις για τα βρέφη, γεγονός που απαιτούσε νέες διαδικασίες και άδειες. Η νέα δημοτική αρχή του Γιώργου Χατζηδάκη προχώρησε τη διαδικασία και ολοκλήρωσε το έργο, με το μόνο που απομένει να είναι ο εξοπλισμός του με έπιπλα και επαγγελματικό εξοπλισμό, καθώς και η στελέχωσή του για να παραδοθεί στους πολίτες.

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης και στελέχη της δημοτικής αρχής ξεναγήθηκαν στους χώρους του νέου βρεφονηπιακού σταθμού από τον ανάδοχο εργολάβο. Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση του ο Δήμαρχος «Η νέα αυτή σχολική μονάδα, εξαιρετικής αρχιτεκτονικής και κατασκευής, πληροί όλα τα πρότυπα, ασφάλειας – χωρητικότητας – υποδομών – βιοκλιματικής και οικολογικής κατασκευής για την άνετη και ευχάριστη φιλοξενία των παιδιών».

412847915 842255404575981 4520873874120024742 n Ηλιούπολη: Ολοκληρώθηκαν Οι Εργασίες Στον Νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό Της Οδού Αριστογείτονος
Από δεξιά: Ο πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ Κώστας Καλούδης, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Κώστας Σεφτελής, ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης, ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Τάσος Παναγιώταρης και η συνεργάτιδα του Δημάρχου κ. Γεωργία Τζούμα.

(Με πληροφορίες από την εφημερίδα «Ηλιοτυπία»)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Ηλιούπολη: Ολοκληρώθηκαν Οι Εργασίες Στον Νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό Της Οδού Αριστογείτονος
  1. Ο/Η ts λέει:

    Ναι εξυπνάκια. Έχεις δει πολλούς βρεφονηπιακούς σταθμούς να έχουν αυλή?

  2. Ο/Η Ralfakos λέει:

    Ωραιος σταθμος χωρις αυλη..
    Απορω πως βγαινουν οι αδειες, αν εχει βεβαια..
    Ντροπη ειναι αυτο το κτηριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ