Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Eπικίνδυνη Ολισθηρότητα Στην Οδό Πατριάρχου Γρηγορίου – Διαδοχικά Ατυχήματα Με Μηχανές

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Eπικίνδυνη Ολισθηρότητα Στην Οδό Πατριάρχου Γρηγορίου – Διαδοχικά Ατυχήματα Με Μηχανές

Επικίνδυνη ολισθηρότητα σημειώνεται αυτή την ώρα στις οδούς Τσαμαδού και Πατριάρχου Γρηγορίου στην Ηλιούπολη.

Μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί τρία διαδοχικά ατυχήματα με μοτοσικλέτες να γλιστρούν, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κανείς σοβαρά. Έντονα φαινόμενα ολισθηρότητας παρατηρούνται και στα ΙΧ.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες περιοικων, η ολισθιρότητα στο οδόστρωμα είναι αποτέλεσμα του καθαρισμού της λαϊκής αγοράς από τα συνεργεία του Δήμο. Όπως χαρακτηριστικά δημοσίευσε ένας καταγγέλων περίοικος «Πατριάρχου Γρηγορίου και Τσαμαδού στην Ηλιούπολη στον δρόμο που γίνεται η λαϊκή κάτι έχει γίνει με τον καθαρισμό του δρόμου και γλιστράει υπερβολικά!!! Ναι μεν βρεγμένο αλλά κάποιο καθαριστικό εχουν ρίξει και γλιστράει σαν γυαλί ο δρόμος!!!»

ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ 3 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 2 ΤΕΤΑΚΕ

Σημαντική Ενημέρωση: Σύμφωνα με το αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας η ολισθηρότητα οφείλεται σε λάδια, τα οποία σε συνδυασμό με τα νερά του καθαρισμού των συνεργείων του Δήμου κατέστησαν το σημείο επικίνδυνο. Ήδη βρίσκονται στο σημείο συνεργεία του Δήμου που αποκαθιστούν το πρόβλημα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ