Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Οι Προτάσεις Της Παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» Για Τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό Του Δήμου Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Οι Προτάσεις Της Παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» Για Τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό Του Δήμου Ηλιούπολης

Μια σειρά από προτάσεις για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του Δήμου Ηλιούπολης κατέθεσε η δημοτική παράταξη του Γαβριήλ Αραμπατζή.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοτική παράταξη «Η Πόλη Που Θέλω» έδωσε στη δημοσιότητα μια δέσμη προτάσεων που θα διευκολύνουν τους πολίτες στις συναλλαγές τους με τον δήμο, με αφορμή τη συμμετοχή του επικεφαλής της και υποψηφίου Δημάρχου σε ειδική εκδήλωση της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών.

Οι προτάσεις που καταθέτει η παράταξη του κ. Αραμπατζή είναι οι εξής:

  • Δημιουργία ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης του δημότη: μεταβαίνοντας σε ένα σημείο-γραφείο του δήμου, ο δημότης θα μπορεί να εξυπηρετηθεί συνολικά για τα αιτήματά του, χωρίς να χρειάζεται να απευθύνεται σε διαφορετικές υπηρεσίες και γραφεία.
  • Βελτίωση του συστήματος «ηλεκτρονικής διεκπεραίωσης υποθέσεων” και διαχωρισμός των διαδικασιών Front-End (αυτό που βλέπει ο δημότης) με το Back-End (οι ενεργειες που γίνονται από την υπηρεσία), ώστε ο δημότης να μπορεί να παρακολουθεί, μέσω του διαδικτύου την πορεία της υπόθεσής του
  • Ενίσχυση της συνεργασίας των δημοτικών υπηρεσιών μέσα από την ενοποίηση των συστημάτων τους (διαλειτουργικότητα), διευκολύνοντας τον εντοπισμό του αρμόδιου για κάθε αίτημα δημότη.

Ο κ. Αραμπατζής είναι γνώστης των θεμάτων ψηφιακής διακυβέρνησης καθώς τόσο επαγγελματικά όσο και σε επίπεδο σπουδών έχει ασχοληθεί εκτενώς με το αντικέμενο, κατέχοντας μάλιστα 2 μεταπτυχιακούς τίτλους.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ