Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Οι Ευχές Των Αιρετών Στους Μαθητές Για Τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Οι Ευχές Των Αιρετών Στους Μαθητές Για Τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Δημόσια μηνύματα στήριξης προς τους μαθητές της τρίτης Λυκείου στέλνουν οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου, σε μια προσπάθεια ενθάρυνσης της προσπάθεια τους.

«Όλοι μαζί, είμαστε στο πλάι σας, για να αντιμετωπίσετε και αυτή τη δοκιμασία των Πανελληνίων εξετάσεων χωρίς άγχος, με ψυχραιμία και πίστη στις δυνάμεις σας», αναφέρει στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, προσθέτωντας: «Νικητές είναι όσοι δεν το «βάζουν κάτω» ποτέ και πάντα συνεχίζουν να προσπαθούν! Τώρα αρχίζουν όλα! Η ζωή και ένα καλύτερο μέλλον σας ανήκουν!».

Στο ίδιο μήκος κύμματος και οι ευχές της αντιδημάρχου παιδείας κ. Κατερίνας Χωματά, η οποία αναφέρει: «Είναι μεγάλο λάθος να λέμε στα παιδιά “από αυτές κρίνεται η ζωή σου”. Η ζωή μας κρίνεται από το θάρρος, την επιμονή, την πίστη στους στόχους και τις αξίες μας, την αγωνιστικότητα και τη θέληση που έχουμε να την παλέψουμε, να δώσουμε αγάπη, να τη μοιραστούμε, να δημιουργήσουμε. Παιδιά, Καλή επιτυχία!»

Τις δικές του ευχές έδωσε και ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» κ. Ψυρρόπουλος, αναφέροντας: «Ως καθηγητής, οφείλω να ομολογήσω ότι η προσπάθεια της ζωής δεν σταματάει και δεν καθορίζεται αποκλειστικά στις πανελλήνιες εξετάσεις. Εύχομαι σε κάθε μαθήτρια και σε κάθε μαθητή της πόλης μας να έχει επιτυχία και να μην ξεχνά την ευτυχία, που δεν έρχεται μόνο από τις γραπτές εξετάσεις, αλλά και από την ίδια την πορεία μας στη ζωή».

Τέλος, το δικό του μήνυμα στους μαθητές έστειλε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Τάσος Ευσταθίου, αναφέροντας: «Οι εξετάσεις αυτές είναι ίσως το πρώτο βήμα στην πορεία τους προς την ενηλικίωση, όμως θα ακολουθήσουν και άλλα, το ίδιο σημαντικά. Έχοντας λοιπόν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους, θα πρέπει να αγωνίζονται συνεχώς & ανεξαρτήτως αποτελέσματος, να διεκδικούν τα όνειρα και τους στόχους τους. Χρέος όλων μας, γονέων & Πολιτείας, είναι να τα στηρίζουμε στην προσπάθειά τους αυτή, να είμαστε δίπλα τους & να τους παρέχουμε ίσες ευκαιρίες. Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στις εξετάσεις Καλή Επιτυχία!»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ