Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Οι Δύο «Σχολές» Αντιδήμαρχων

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Οι Δύο «Σχολές» Αντιδήμαρχων

Δύο διαφορετικές «σχολές» και νοοτροπίες φαίνεται πως διαμορφώνονται όσο περνά ο καιρός στις τάξεις των αντιδήμαρχων στην Ηλιούπολη.

Το πρώτο «ρεύμα» αποτελείται από στελέχη της δημοτικής αρχής που διαρκώς έχουν «ανοικτές κεραίες» και συνομιλούν με δημότες ακούγοντας προσεκτικά τα προβλήματα τους και προσπαθώντας να δώσουν λύσεις. Το τηλέφωνο τους είναι διαρκώς ανοικτό σε όλους τους πολίτες, ενώ ένας εξ αυτών έχει την καθημερινή συνήθεια να γυρνάει την πόλη με τη μηχανή του νωρίς το πρωί, πριν πάει στο γραφείο, προκειμένου να εντοπίσει τυχόν προβλήματα σε τεχνικό επίπεδο. Μάλιστα, ο ένας εκ των αιρετών αυτών, παρά το γεγονός ότι δεν ασκεί διοίκηση, είναι διαρκώς στις επάλξεις και σε διαρκή επαφή με καταστηματάρχες, φορείς και πολίτες.

Στην «αντίπερα όχθη» επικρατεί μια εντελώς διαφορετική λογική. Eίναι η ομάδα αντιδήμαρχων που δεν είναι και τόσο ανεκτικοί στην κριτική και τα δημοσιεύματα ελέγχου της διοίκησης του Δήμου από τα τοπικά μέσα, ενώ αρκετές φορές έχουν προβεί σε «διαγραφές» πολιτών που έχουν εκφράσει δημόσια τα παράπονα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συγκεκριμένη «ομάδα» δεν διστάζει μάλιστα να δυναμιτίζει το δημοτικό συμβούλιο όταν κάποιο μέλος της αντιπολίτευσης ασκεί σκληρή κριτική, ωστόσο αποτελεί τη μειοψηφία των διοικούντων.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ