Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ο ΣΠΑΥ Τίμησε Τη Μνήμη Των Πεσόντων Ήρώων Πυροσβεστών Του Υμηττού (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ο ΣΠΑΥ Τίμησε Τη Μνήμη Των Πεσόντων Ήρώων Πυροσβεστών Του Υμηττού (ΦΩΤΟ)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η πολιτεία τίμησε τη μνήμη των πεσόντων πυροσβεστών στην Πυρκαγιά του Υμηττού, με το καθιερωμένο μνημόσυνο στη μνήμη τους.

Στην ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΠΑΥ μετά την επιμνημύσυνη δέηση, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γιάννης Κωνσταντάτος, πραγματοποίησε σύντομο χαιρετισμό, στον οποίο μνημόνευσε τους ήρωες που έδωσαν τη ζωη τους για την προστασία του βουνού, κάνοντας παράλληλα ειδική μνεία στις εθελοντικές ομάδες προστασίας του Υμηττού, τις οποίες ευχαρίστησε για το έργο τους.

Παρούσες στην εκδήλωση ήταν οι οικογένειες των πεσόντων, ενώ το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι της κεντρικής κυβέρνησης, βουλευτές, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, οι Δήμαρχοι κ. Κωνσταντέλλος, Κατωπόδης καθώς και εκπρόσωποι εκπρόσωποι όλων των Δήμων γύρω από τον Υμηττό. Παρούσες ήταν επίσης σύσσωμες οι Εθελοντικές Ομάδες Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης του Υμηττού.

Από την Ηλιούπολη, παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης μαζί με τους αντιδημάρχους Κώστα Σεφτελή, Χριστίνα Σερέτη και Γιάννη Αντζινά, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» Στάθης Ψυρρόπουλος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Τάσος Ευσταθίου και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» Γαβριήλ Αραμπατζής.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ