Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Ηλιούπολη: O Nίκος Πορτοκάλογλου Σε Μια Μοναδική Συναυλία Στο Θέατρο Άλσους

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: O Nίκος Πορτοκάλογλου Σε Μια Μοναδική Συναυλία Στο Θέατρο Άλσους

Την ευκαιρία να απολαύσουν τον αγαπημένο τραγουδοποιό και ερμηνευτή Νίκο Πορτοκάλογλου θα έχουν οι κάτοικοι της πόλης, με τον καλλιτέχνη να δίνει μια μοναδικη συναυλία απόψε, Δευτέρα 19/9 στο δημοτικό θέατρο άλσους «Δημήτρης Κιντής».

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου έρχεται στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης με μια μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών. Ο τίτλος της παράστασης «Ένα φως αναμμένο», προέκυψε από την τελευταία του δημιουργία.

Μαζί του, η Βίκυ Καρατζόγλου και ο Βύρων Τσουράπης, δύο στενοί συνεργάτες του Νίκου Πορτοκάλογλου και εξαιρετικοί καλλιτέχνες. Το σχήμα πλαισιώνουν ο Θανάσης Τσακιράκης (τύμπανα, φωνή), ο Ηλίας Λαμπρόπουλος (βιολί, μπουζούκι, τρομπέτα, γκάϊντα, φωνή), ο Χρήστος Παπαδόπουλος (κλαρινέτο, σαξόφωνο, φλογέρες, φωνή), η Κατερίνα Λιάκη (πλήκτρα, φωνή) και ο Άκης Πασχαλάκης στην ηχοληψία.

Πληροφορίες: 210 9940699

www.politismos-ilioupoli.gr

Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής»

Γαρδίκη & Σμόλικα, 2109923840

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ