Facebook Pixel

Αθλητικα

Νίκη Για Την Ηλιούπολη Απέναντι Στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Μία καθοριστική νίκη σημείωση η Ηλιούπολη ενάντια στη μαχητική Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Νίκη Για Την Ηλιούπολη Απέναντι Στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Μία καθοριστική νίκη σημείωση η Ηλιούπολη ενάντια στη μαχητική Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, επικρατώντας  με 3-2 εντός έδρας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ (1ος όμιλος).

Η Ηλιούπολη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μέχρι το 16 πέτυχε δύο γκολ με τους Σακελλαρίου και Δημητρόπουλο . Το γρήγορο 2-0 επέφερε μια χαλάρωση την οποία εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι για να μειώσουν αρχικά σε 2-1 στο 26΄με τον Ποζίδη και να ισοφαρίσουν με την έναρξη της επανάληψης (48΄) με τον ίδιο παίκτη.

Η Ηλιούπολη κατάφερε να εξασφαλίσει το πολυπόθητο τρίποντο 59’ με γκολ του Δημητρόπουλου. Η νίκη αυτή ήταν ιδιαίτερα σημαντική καθώς η ομάδα μας ανέβηκε στους 25 βαθμούς και στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Λαμπρόπουλος, Τριάντης (83’ Γκιώνης), Γιαννόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Κατσαμπάνης, Γεωργιάδης, Γάγγος, Δημητρόπουλος (93’ Καζάκου), Σακελλαρίου (72’ Σαμπάνης), Αγκόλι (70’ Μελετιάδης), Ορφανός.

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ: Καβακλής, Πάλλας, Λυκουρόπουλος (72’ Θεοδωρής), Σέχου, Πυλαρινός (65’ Κόνιαρης), Σωτηρόπουλος (46’ Μιχαλακόπουλος), Μαυρέλης (82’ Ρέτση), Γιαννούλης, Βλαχάκης, Μινάι, Ποζίδης

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ