Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέος Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης Ο Σταύρος Γεωργάκης

Ρόλος με αυξημένες αρμοδιότητες.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέος Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης Ο Σταύρος Γεωργάκης

Και επίσημα ανέλαβε καθήκοντα αντιδήμαρχου ο τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Σταύρος Γεωργάκης.

Όπως είχε γράψει πριν αρκετές εβδομάδες το ilioupolinews.gr ο κ. Γεωργάκης αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο της τοπικής ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας, έχοντας πλέον αυξημένες αρμοδιότητες.

Ανάμεσα στις προκλήσεις που αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας ο κ. Γεωργάκης είναι η δημιουργία Θερμοκοιτίδας Υποστήριξης Νεοφυών
Επιχειρήσεων στον Δήμο.

Πρόκειται για μία κίνηση προς την κατεύθυνση της εξωστρέφειας από την πλευρά του Δήμαρχου, επιλέγοντας έναν άνθρωπο με εμπειρία στο αντικείμενο και μεγάλη πείρα στον ιδιωτικό τομέα. Πλέον, ο κ. Γεωργάκης θεωρείται από πολλούς το Νο2 στην ιεραρχία του Δήμου, ενώ η τοποθέτηση του έχει προκαλέσει θετικές αντιδράσεις και σε μερίδα δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης.

Το Βιογραφικό Του

Ο Σταύρος Γεωργάκης γεννήθηκε στη Λευκάδα και από το 1972 κατοικεί στην Ηλιούπολη.

Έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οργανισμών από τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου και μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση Ενηλίκων από τη σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Είναι ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ραδιοφωνικού σταθμού Galaxy 92 FM, από το 1989 έως σήμερα.

Παράλληλα είναι μέλος του Δ.Σ. και της Διοικούσας Επιτροπής του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ). Είναι υπεύθυνος για το ΓΕΜΗ, τις επιχειρήσεις και τη νεανική επιχειρηματικότητα. Επίσης είναι Γενικός Γραμματέας του Κέντρου Μελετών του ΕΒΕΑ, που ειδικεύεται σε έρευνες και μελέτες για εργασιακά θέματα. Επί 16 έτη (1990 – 2006) διετέλεσε άμισθος σύμβουλος του δημάρχου Ηλιούπολης, Θόδωρου Γεωργάκη. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Αττικής, της τριμελούς επιτροπής επιλύσεως φορολογικών διαφορών στη ΔΟΥ Ηλιούπολης και μέλος της επιτροπής σημάτων του Υπουργείου Εμπορίου (ΑΔΕΣ). Επίσης είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών και επισκέπτης καθηγητής οικονομικών, marketing & MME στο BCA (Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών).

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ