Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Ορίστηκαν Οι Νέοι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Του Δημάρχου – Οι Αρμοδιότητές & Tα Βιογραφικά Τους

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Ορίστηκαν Οι Νέοι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Του Δημάρχου – Οι Αρμοδιότητές & Tα Βιογραφικά Τους

Αρμοδιότητες εντεταλμένων συμβούλων σε διάφορους τομείς πολιτικής μοίρασε ο νέος Δήμαρχος Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος στους δημοτικούς του συμβούλους, αξιοποιώντας όσους δεν έλαβαν θέση αντιδημάρχου.

Οι εντεταλμένοι σύμβουλοι του Δημάρχου προέρχονται κατά κύριο λόγο από τη «νέα γενιά» των δημοτικών συμβούλων, με τις αρμοδιότητές τους να κατανέμονται ως εξής:

Γεωργία-Χαρά Γκούβα – Εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος σε θέματα Ατόμων Ατόμων με Αναπηρία

DSC02577 Ηλιούπολη: Ορίστηκαν Οι Νέοι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Του Δημάρχου - Οι Αρμοδιότητές & Tα Βιογραφικά Τους

Γέννημα-θρέμμα Ηλιουπολίτισσα με καταγωγή από την Κρήτη και την Αρχαία Ολυμπία, απόφοιτη Πολιτικών Επιστημών και εργάζεται ως Dispatcher σε εταιρεία Προώθησης Διαδικτυακών Υπηρεσιών. Έχει επιπλέον εργαστεί στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης της πόλης μας, στη ρεσεψιόν Πολυεθνικών Εταιρειών, καθώς και στη διαχείριση προσφορών – έργων του Δημοσίου τομέα. Έχει επίσης εμπειρία ως Βοηθός Επιστημονικών Συνεδρίων και Διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Είναι μέλος της Εθελοντικής ομάδας Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης, Μέλος του Συλλόγου Κρητών Ηλιούπολης, Τακτικό Μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων (ΕΟΠΕ), και Μέλος του Πανελλήνιου Σωματείου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες «ΕΡΜΗΣ».

Βάσια Χανδρινού – Εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος σε θέματα Εθελοντισμού & Νεολαίας

DSC02580 Ηλιούπολη: Ορίστηκαν Οι Νέοι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Του Δημάρχου - Οι Αρμοδιότητές & Tα Βιογραφικά Τους

Η Βάσια Χανδρινού είναι 22 ετών και προέρχεται από τρίτεκνη οικογένεια. Φοίτησε στο 2ο Λύκειο Ηλιούπολης και τώρα σπουδάζει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Πρώην ΑΣΟΕΕ) στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Διαθέτει πτυχία αγγλικών, γαλλικών και πιστοποίηση γνώσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών (ECDL). Εργάζεται σε Ελεγκτική & Συμβουλευτική Εταιρεία και παράλληλα είναι δόκιμη εθελόντρια νοσηλευτικής του Περιφερειακού τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του δήμου μας.

Έχει ασχοληθεί για χρόνια με τον αθλητισμό στο Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης και έχει παρακολουθήσει πιστοποιημένα σεμινάρια του Θεολογικού τμήματος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Γιάννης Ταβουλάρης – Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού

DSC02571 Ηλιούπολη: Ορίστηκαν Οι Νέοι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Του Δημάρχου - Οι Αρμοδιότητές & Tα Βιογραφικά Τους

Ζει στην Ηλιούπολη, όπου και δραστηριοποείται επαγγελματικά, διατηρώντας την επιχείρησή του.

Έπαιξε ποδόσφαιρο στις ομάδες της πόλης μας και εκτός από αθλητής διετέλεσε προπονητής και πρόεδρος της ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης. Είναι νυχτερινού κέντρου στην Αγία Μαύρα.

Γιώργος Φύτρος – Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα διαχείρισης οχημάτων & δημοτικής συγκοινωνίας

DSC02591 Ηλιούπολη: Ορίστηκαν Οι Νέοι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Του Δημάρχου - Οι Αρμοδιότητές & Tα Βιογραφικά Τους

Γεννήθηκε το 1963 και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη. Κατάγεται από την Σαντορίνη & έχει μία κόρη 17 ετών.

Το επιχειρηματικό του ξεκίνημα το πραγματοποίησε στον κλάδο της εστίασης, ενώ έχει επίσης εργαστεί ως οδηγός στο Υπουργείο Παιδείας σε ειδικό σχολείο, καθώς και στον Δήμο μας, στον τομέα της καθαριότητας.

Σοφία Βλάχου – Εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος σε θέματα Νέας Γενιάς, Δημοτικού Συμβουλίου Νέων & Ανοικτού Πανεπιστημίου

orkomosia 17 Ηλιούπολη: Ορίστηκαν Οι Νέοι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Του Δημάρχου - Οι Αρμοδιότητές & Tα Βιογραφικά Τους

Ζει στην Ηλιούπολη από το 2002, και κατοικεί στην περιοχή της Αγίας Μαύρας. Έχει τελειώσει Μηχανογραφημένη Λογιστική. Εργάζεται σε τουριστική επιχείρηση στο τμήμα του travel design. Λόγω της αγάπης της για τα κοινά βλέποντας τις ανάγκες που έχουν τα σχολεία της πόλης ασχολήθηκε με τα σχολεία και διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 21ου Νηπιαγωγείου και του 17ου δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης επί σειρά ετών.

Λευτέρης Κόντης – Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα ανακύκλωσης

DSC02592 Ηλιούπολη: Ορίστηκαν Οι Νέοι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Του Δημάρχου - Οι Αρμοδιότητές & Tα Βιογραφικά Τους

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Ηλιούπολη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας και εν ενεργεία μεταπτυχιακός φοιτητής του προγράμματος σπουδών «Εφαρμοσμένες Πολιτικές και Τεχνικές Προστασίας του Περιβάλλοντος», ενώ η διπλωματική του εργασία αφορά στη «Σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε θέματα διαχείρισης αποβλήτων». Επίσης, διαθέτει πιστοποιητικά επιμόρφωσης στο τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και της Κυκλικής Οικονομίας και Διαχείρισης Αποβλήτων.

Παράλληλα, εργάζεται στο Πρόγραμμα Διακριτής Συλλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών και Ευαισθητοποίησης της Green City, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Ανακύκλωσης που υλοποιούν η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ.

Τόνια Νικολοπούλου – Εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος σε θέματα Τρίτης Ηλικίας (ΚΑΠΗ)

DSC02612 Ηλιούπολη: Ορίστηκαν Οι Νέοι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Του Δημάρχου - Οι Αρμοδιότητές & Tα Βιογραφικά Τους

Κατοικεί στην Ηλιούπολη στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας μαζί με τον σύζυγό της Διονύση Μπόλλα, όπου μεγαλώνουν τα δύο αγόρια 17 και 15 ετών.

Σπούδασε Διοικητική Υποστήριξη Ανωτέρων και Ανωτάτων στελεχών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια εμπορίας, διαφήμισης και προώθησης προϊόντων.

Εργάζεται εδώ και 20 χρόνια στις οικογενειακές επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορίας τροφίμων και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος).

Μαριάννα Κοντονίκα – ντεταλμένη δημοτική σύμβουλος σε θέματα Υγείας – Κοινωνικά Ιατρεία

orkomosia 30 Ηλιούπολη: Ορίστηκαν Οι Νέοι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Του Δημάρχου - Οι Αρμοδιότητές & Tα Βιογραφικά Τους

 Γεννήθηκε, μεγάλωσε στην Ηλιούπολη και αποφοίτησε από το 5 ο Ενιαίο Λύκειο. Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, από όπου έλαβε και Διδακτορικό τίτλο σπουδών. Έχει εργασθεί στο Ε.Α.Ν.Π. «ΜΕΤΑΞΑ» στο πλαίσιο της ειδικότητας της παθολογίας και ολοκλήρωσε την ειδικότητα του καρδιολόγου στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Την περίοδο 2012-2015 ήταν εεθελόντρια ιατρός στο Κοινωνικό Ιατρείο του δήμου Ηλιούπολης.

Παράλληλα, στα πλαίσια εκπόνησης της διατριβής της, ασχολήθηκε με την πειραματική έρευνα στο Ερευνητικό -Πειραματικό κέντρο της ELPEN σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Στην παρούσα φάση, ως ιδιώτης ιατρός, συνεργάζεται με ιδιωτική κλινική, ενώ παράλληλα κάνει μετεκπαίδευση στις νεότερες απεικονιστικές τεχνικές στο Ω.Κ.Κ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ