Facebook Pixel

Τοπικα

Νέο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Στην Ηλιούπολη, Εντός Του Πάρκου Ναυαρίνου (ΦΩΤΟ)

Mια πρωτοβουλία του ΣΠΑΥ και του Δήμου Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Στην Ηλιούπολη, Εντός Του Πάρκου Ναυαρίνου (ΦΩΤΟ)

Σάρκα και οστά πήρε η ιδέα των Δημάρχων Γιώργου Χατζηδάκη και Γιάννη Κωνσταντάτου για τη δημιουργία ενός πάρκου περιβαλλοντικής ευαισθητοποίηης και ψυχαγωγίας στο πάρκο Ναυαρίνου στην Ηλιούπολη.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του ΣΠΑΥ (Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού), η οποία θα δημιουργήσει παρόμοια πάρκα σε πράσινες εκτάσεις και των 10 δήμων – μελών του, με απώτερο σκοπό τη «σύνδεση» του Υμηττού με τους τοπικούς πνεύμονες αστικού πρασίνου. Μία από αυτές τις προσπάθειες πραγματοποιήθηκε και στο πάρκο Ναυαρίνου, με χρηματοδότηση που εξασφάλισε ο Γιάννης Κωνσταντάτος, πρόεδρος του ΣΠΑΥ και Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Πλέον του Πάρκο Ναυαρίνου διαθέτει νέα παιδική χαρά, ειδικούς χώρους για σκάκι, ping pong και γυμναστική, ξύλινους τραπεζόπαγκους για οικογενειακές και φιλικές εξορμήσεις, νέους ξύλινους κάδους απορριμμάτων και παγκάκια, καθώς και νέα φωτιστικά τεχνολογίας Led.

«Στόχος μας είναι η ανάπλαση και αναβάθμιση όλων των παρκών – αλσών του Δήμου μας γιατί πιστεύουμε ότι τα Πάρκα πρέπει να είναι ζωντανά και επισκέψιμα από κάθε πολίτη», δήλωσε με αφορμή την παράδοση του έργου στους πολίτες ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ