Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέο Κάλεσμα Για Εθελοντές Από Τον Δήμο Ηλιούπολης Για Την Φύλαξη Του Υμηττού

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέο Κάλεσμα Για Εθελοντές Από Τον Δήμο Ηλιούπολης Για Την Φύλαξη Του Υμηττού

Εκ νέου κάλεσμα για εθελοντές που θα συμβάλλουν στην φύλαξη του Υμηττού από ενδεχόμενη προσπάθεια εμπρησμού καλεί ο Δήμος Ηλιούπολης.

Μετά τον Δήμαρχο, και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου κ. Αντζινάς απευθύνει πρόσκληση προς όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στις εθελοντικές πεζές περιπολίες, οι οποίες διοργανώνονται υπό την αιγίδα του Δήμου.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα εφοδιαστούν με γιλέκο και έγγραφη άδεια από τον Δήμο και θα πραγματοποιούν 3ωρες πεζές περιπολίες υπό τον συντονισμό των αιρετών και των υπηρεσιακών της πολιτικής προστασίας. Οι περιπολίες θα γίνονται σε δρόμους κοντά στις παρυφές του Υμηττού καθώς και σε σημεία της πόλης με έντονη βλάστηση, όπως το ρέμα της Πικροδάφνης.

Πρόκειται για έναν θεσμό ο οποίος -την περυσινή περίοδο- λειτούργησε με τεράστια επιτυχία υπό τον συντονισμό του εντεταλμένου συμβούλου πολιτικής προστασίας του Δήμου κ. Γιώργου Μπενά και του αντιδημάρχου Παναγιώτη Κόκλα. Το ilioupolinews.gr είχε ακολουθήσει για ένα ολόκληρο βράδυ την βραδινή περιπολία των εθελοντών, καταγράφοντας την σε ένα mini-ντοκυμαντέρ.

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ