Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Τα Συνεργεία Του Δήμου Έφυγαν, Το Πρόβλημα Παρέμεινε

Αντιδράσεις από δημότες στα social media.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Τα Συνεργεία Του Δήμου Έφυγαν, Το Πρόβλημα Παρέμεινε

Δυσαρέσκεια και γκρίνιες εκ του σύνεγγυς αλλά και στα social media προκάλεσε η μη-επίλυση του προβλήματος του ολισθηρού οδοστρώματος στη συμβολή των οδών Τσαμαδού και Πατριάρχου Γρηγορίου στην Ηλιούπολη.

Χθες, Σάββατο 23/1, από τις 7 το απόγευμα σημειώθηκαν 3 συνεχόμενες πτώσεις μοτοσυκλετών στο σημείο, λόγω επικίνδυνης ολισθηρότητας στο οδόστρωμα. Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας, το γεγονός οφειλόταν σε λάδια, τα οποία προκάλεσαν ατυχήματα και πολλά τετακέ αυτοκινήτων και δικύκλων. Τα συνεργεία του Δήμου έφτασαν στο σημείο σχετικά γρήγορα, ρίχνοντας νερό με πίεση αλλά και ειδικό σαπούνι προκειμένου να απομακρυνθούν τα λάδια, ενώ λίγη ώρα αργότερα το σημείο καλύφθηκε με ροκανίδι ώστε να αποφευχθούν νέα ατυχήματα.

Ωστόσο, με την αποχώρηση των συνεργείων, ήρθε η… βροχή. Το ροκανίδι εξαφανίστηκε από την καταιγίδα, ενώ τα βρόχινα νερά επιδείνωσαν το πρόβλημα. Αποτέλεσμα ήταν το πρωί της επόμενης (Κυριακή 24/1) να σημειωθεί άλλο ένα σοβαρό ατύχημα στο σημείο.

Mάλιστα μια εν των κατοίκων της περιοχής, απαντώντας στην ανάρτηση του αντιδήμαρχου τεχνικών υπηρεσιών περί επίλυσης του προβλήματος, έγραψε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς πρέπει να έρθουν πάλι. Και άλλο τρακάρισμα πριν λίγο…»

FB IMG 1611479936418 1 Τα Συνεργεία Του Δήμου Έφυγαν, Το Πρόβλημα Παρέμεινε

Όπως αποδείχθηκε, τα συνεργεία του Δήμου μετά την καταιγίδα έπρεπε να ξαναπάνε στο σημείο, καλύπτοντας εκ νέου με ροκανίδι το σημείο. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, με τους περίοικους να αντιδρούν στα social media, κατηγορώντας τους αρμόδιους για ολιγωρία.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ