Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέο Αρνητικό Σερί Τροχαίων Στη Διασταύρωση-Καρμανιόλα Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέο Αρνητικό Σερί Τροχαίων Στη Διασταύρωση-Καρμανιόλα Στην Ηλιούπολη

Τρία ατυχήματα σε 3 ημέρες σημειώθηκαν στην πλεον επικίνδυνη διασταύρωση της Ηλιούπολης, στη συμβολή των οδών Πεντάρη & Ηρώων Πολυτεχνείου στην Ηλιούπολη.

Από το μεσημερι της Τετάρτης έως και την Παρασκευή 9/2, συνέβησαν 3 σοβαρές συγκρούσεις στο σημείο, με την πιο πρόσφατη να έχει ως αποτέλεσμα να διακομισθεί με σοβαρούς τραυματισμούς στο νοσοκομείο ένας οδηγός μοτοσυκλέτας. Πλέον, το σημείο είναι το πιο επικίνδυνο σε όλη την Ηλιούπολη για τους διερχόμενους οδηγούς, καθώς από την αρχή του έτους έχουν σημειωθεί πάνω από 10 συγκρούσεις στο σημείο.

Πριν αρκετές εβδομάδες, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, σε τηλεοπτική του παρέβαση στην ΕΡΤ είχε διαβεβαιώσει πως θα λύσει το πρόβλημα, ζητώντας την παρέμβαση του υπουργείου και της Περιφέρειας. Μάλιστα ο ίδιος προανήγγειλε ειδική κυκλοφοριακή μελέτη για το σημείο, ενώ πραγματοποίησε συνάντηση με τον αρμόδιο διευθυντή οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας, ζητώντας την συνδρομή του στην επίλυση του προβλήματος. Για το θέμα έχουν πραγματοποιήσει συνάντηση και κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι ζητούν άμεση λύση για την αύξηση της οδικής ασφάλειας στο σημείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο προϋπολογισμός του Δήμου έχει εγκριθεί από το παρατηρητήριο και η πρώτη υποχρεωτική αναμόρφωση του θα περιλαμβάνει ειδικό κονδύλι για την κυκλοφοριακή μελέτη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Νέο Αρνητικό Σερί Τροχαίων Στη Διασταύρωση-Καρμανιόλα Στην Ηλιούπολη
  1. Ο/Η Βασιλείου Μαρία λέει:

    Είμαι κάτοικος Ηλιούπολης από το 1949 . Όπως καταλαβαίνετε είμαι υπερήλικη.Οι εργαζόμενοι του Δήμου να αφήσουν τις απεργίες και τα πανό και να καθαριστεί η Ηλιούπολη,από την πλατεία Κανάρια,προς την Λ. Βουλιαγμένης και έως την Αγ. Κωνσταντίνου.Δεν ξέρω αν ο κύριος Δήμαρχος έχει κάνει βόλτα προς το σημείο που ανέφερα.Ιδια βρωμιά επικρατούσε με τον προηγούμενο.Νομιζα ότι κάτι θα αλλάξει με τον κ. Ψυρροπουλο!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ