Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ο Κύβος Ερρίφθη Για Το «Νέο» 24ο Νηπιαγωγείο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ο Κύβος Ερρίφθη Για Το «Νέο» 24ο Νηπιαγωγείο Ηλιούπολης

Σε τροχιά υλοποίησης φαίνεται πως μπαίνει η μετεγκατάσταση του 24ου Νηπιαγωγείου Ηλιούπολης, καθώς το δημοτικό συμβουλιο ενέκρινε κατά πλειοψηφία κονδύλι ύψους 60.000 ευρώ για τις προκαταρκτικές εργασίες.

Το ilioupolinews είχε φέρει στην επιφάνεια το συγκεκριμένο ζήτημα πριν λίγες εβδομάδες, δημοσιεύοντας την μεγάλη επιτυχία των αντιδημάρχων Σταύρου Γεωργάκη και Κατερίνας Χωματά, οι οποίοι με μεθοδικές κινήσεις εξασφάλισαν ένα οικόπεδο για την μετεγκατάσταση του νηπιαγωγείου που έως σήμερα «φιλοξενείται» στις εγκαταστάσεις του 6ου Δημοτικού.

Xάρη στην προσπάθεια των δύο αιρετών, ο Δήμος έχει εξασφαλίσει οικόπεδο επί της Μαρίνου Αντύπα, το οποίο είχε περάσει στην κατοχή του μέσω κληροδοτήματος. Παρά το γεγονός πως το κληροδότημα επέτρεπε στον Δήμο να αξιοποιήσει το εν λόγω οικόπεδο μόνο για τις ανάγκες γηροκομείου, η η πρόβλεψη αυτή οδεύει προς αλλαγή και σύντομα θα δοθεί το «πράσινο φως» για την αξιοποίηση του ως χώρου στέγασης σχολικού κτιρίου.

Τα 60.000 ευρώ που ενέκρινε το συμβούλιο, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Σεφτελής στο ilioupolinews προορίζονται για τη δημιουργία υποδομών όπως παροχές ρεύματος, σύνδεση με το αποχετευτικό σύστημα κλπ, εργασίες που είναι απαραίτητες ώστε να γίνει -σε δεύτερη φάση- η τοποθέτηση των 3 προκατασκευασμένων αιθουσών που θα φιλοξενήσουν το νηπιαγωγείο.

Τονίζεται πως η μόνη παράταξη που καταψήφισε την αναμόρφωση του τεχνικού προγράμματος – και άρα και το κονδύλι των 60.000 ευρώ που συμπεριλαμβανόταν σε αυτή, ήταν «Η Πόλη Που Θέλω» του Γαβριήλ Αραμπατζή.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ