Facebook Pixel

Δημοτικα

Νέα Στοιχεία Για Την «Μαϊμού» Δημοσκόπηση Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέα Στοιχεία Για Την «Μαϊμού» Δημοσκόπηση Στην Ηλιούπολη

Νέα στοιχεία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ilioupolinews.gr για την «μαϊμού» δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύθηκαν σε παραταξιακό μπλογκ και διαδίδονται από συγκεκριμένο υποψήφιο Δήμαρχο.

Μετά από ενδελεχή έρευνα, το ilioupolinews.gr βρήκε την εταιρεία διεξαγωγής των ερωτήσεων, η οποία απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και διαβεβαίωσε πως ουδέποτε διενήργησε «έρευνα», παρά ένα απλό σετ ερωτήσεων, το οποίο παραδόθηκε στον εντολέα με μορφή απλού excel. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι αριθμοί που αποτυπώνονται στο excel δεν περιέχουν καμία επιστημονική ανάλυση και καμία στάθμιση με βάση τα πληθυσμιακά δεδομένα, ενώ το δείγμα αφορούσε σε μικρό αριθμό τηλεφωνημάτων. Στην ουσία, πρόκειται για ένα απλό call center το οποίο συλλέγει δεδομένα, τα οποία ωστόσο δεν μπορούν να δημοσιευθούν, καθώς στερούνται επιστημονικής επάρκειας.

Ποιος Διέταξε Την Έρευνα-«Μαϊμού»

Όλα τα στοιχεία της έρευνας του ilioupolinews.gr καταλήγουν σε συγκεκριμένο υποψήφιο Δήμαρχο, ο οποίος έχει μεγάλη τοπική «ιστορία» σε τέτοιου είδους δημοσκοπικά «μαγειρέματα». Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως τα αποτελέσματα της «δημοσκόπησης» αναπαράγονται μόνο από τον ίδιο και ένα τοπικό δεκανίκι του, που εκτελεί χρέη προσωπικού φωτογράφου και ινστρούχτορα στην παράταξη, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις στο εσωτερικό της.

Όπως όλα δείχνουν, ο συγκεκριμένος αιρετός για ακόμα μια φορά επιχειρεί τοπική σπέκουλα χειρίστου είδους, με σκοπό να παραπλανήσει τους πολίτες.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ