Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Nέα Rapid Tests Στην Ηλιούπολη Την Κυριακή 31/1

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Nέα Rapid Tests Στην Ηλιούπολη Την Κυριακή 31/1

Την συνέχιση της αναβληθείσας διαδικασίας διεξαγωγής μαζικών rapid tests ανακοίνωσε ο Δήμος Ηλιούπολης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει μαζικούς δωρεάν ελέγχους σε όλους τους ενδιαφερόμενους στην Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης την Κυριακή 31/1/2021 και ώρες 10:00 – 15:00. Σε αντίθεση με την προηγούμενη διαδικασία που απαιτούνταν οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν με όχημα, αυτή τη φορά μπορούν να προσέλθουν όλοι οι πολίτες άνω των 10 ετών, πεζή.

Μάλιστα ένα από τα δύο κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα εξετάζει κατά προτεραιότητα τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της πόλης που λειτουργούν κανονικά.

Ποια Δικαιολογητικά Απαιτούνται

Διευκρινίζεται ότι όποιος θα συμμετέχει πρέπει:

  • Να έχει στείλει πριν την προσέλευσή του μήνυμα sms στο «13033» με κωδικό μετακίνησης «1».
  • Να έχει μαζί του τον ΑΜΚΑ του, το Δελτίο Ταυτότητάς του και να δώσει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του, ώστε να πάρει το αποτέλεσμα μέσω sms.
  • Να έχει φροντίσει για την νόμιμη και ασφαλή στάθμευση του οχήματός του στην γύρω περιοχή, ώστε να μην εμποδίζεται η κυκλοφορία και να προσέλθει στην πλατεία πεζός.

Τονίζεται πως ο Δήμος έχει μεριμνήσει για την τοποθέτηση στεγάστρου στην πλατεία σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, ενώ οι υπάλληλοι του Δήμου θα φροντίζουν για την εύρυθμη διεξαγωγή των test.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ