Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Νέα Προσθήκη Στην Παράταξη «Η Πόλη Που Θέλω»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Νέα Προσθήκη Στην Παράταξη «Η Πόλη Που Θέλω»

Μια νέα προσθήκη στους στενούς συνεργάτες της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης Γαβριήλ Αραμπατζής.

Ο κ. Χάρης Χατζηγρηγορίου εντάχθηκε στο δυναμικό της παράταξης, με τον κ. Αραμπατζή να τον καλωσορίζει με επίσημη ανακοίνωση. «O Xάρης Χατζηγρηγορίου είναι ένας άνθρωπος ικανός και δραστήριος, με όρεξη για συμμετοχή στα κοινά και διάθεση και γνώσεις να βελτιώσει την καθημερινότητα των συνδημοτών του. Για την «Πόλη που θέλω» είναι μια πολύτιμη προσθήκη».

Ο κ. Χατζηγρηγορίου το 2019 ήταν υποψήφιος με τον νυν Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εκλεγεί συγκεντρώνοντας συνολικά 42 ψήφους και καταλαμβάνοντας την 61η θέση σε σύνολο 62 υποψηφίων.

Το Βιογραφικό Του

Θεοχάρης (Χάρης) Χατζηγρηγορίου είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΝΟΠΕ ΕΚΠΑ) και είναι Πιστοποιημένος Εσωτερικός Ελεγκτής. Είναι κάτοχος τίτλου Μεταπτυχιακού σπουδών στον Εσωτερικό Έλεγχο από το Ε.Κ.Π.Α, ενώ παράλληλα είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο Τμήμα Οικονομικής των Επιχειρήσεων στο ΕΚΠΑ με επιστημονικό πεδίο τον εσωτερικό έλεγχο και την Εταιρική Διακυβέρνηση. Είναι επιστημονικός συνεργάτης στο ΚΕΜΕΧ και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Διαχείρισης Κινδύνων του ΝΟΠΕ/ ΕΚΠΑ. Είναι ιδιοκτήτης λογιστικών γραφείων, Λογιστής Α τάξης και διαχειρίζεται/υπογράφει οικονομικές καταστάσεις Ανωνύμων Εταιριών.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ