Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέα Προσπάθεια Εργασιών Στον Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέα Προσπάθεια Εργασιών Στον Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης

Νέες προσπάθειες εργασιών στον προφήτη Ηλία Ηλιούπολης επιχειρήθηκαν το πρωί της Κυριακής μετά την θεία λειτουργία.

Σύμφωνα με καταγγελία κατοικου που βρισκόταν στο σημείο εργάτες ξεκίνησαν εργασίες αμέσως μετά τη λήξη της θείας λειτουργίας ενώ επιχειρήθηκε και κάλυψη της υπερκατασκευής με νάιλον.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας όπου κατέγραψαν το περιστατικό και οδήγησαν στο τμήμα έναν υπεύθυνο.

Στον προφήτη Ηλία βρέθηκαν επίσης οι κύριοι Κώστας Σεφτελής και Θάνος Κατσώνης εκ μέρους της δημοτικής αρχής, οι οποίοι καταγγέλλουν νέους προπηλακισμούς και απειλές του ιερέα σε βάρος τους.

Ο υπευθυνος των εργασιών οδηγήθηκε στο τμήμα προκειμένου να καταγράφει το περιστατικό καθώς δεν έχει γίνει καμιά μήνυση μέχρι στιγμής.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Νέα Προσπάθεια Εργασιών Στον Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης
  1. Ο/Η Φροσω Π. λέει:

    Παράξενη υπόθεση που βρωμάει από παντού, ο δήμος θα έπρεπε να είχε πάρει πιο αυστηρά μετρα φύλαξης του χώρου αφού σχεδόν κάθε μερα υπάρχουν άτομα στο σημείο που συνεχίζουν τις εργασίες. Αν τελειώσει θα είναι σχεδόν ακατόρθωτο να το γκρεμίσουν. Σαν δημότισσα δεν μπορώ να δεχτω ότι δεν εχει τελειώσει ακόμα αυτή η ιστορία που είναι από ολες τις πλευρές παράνομη. Κάποιοι κάνουν την παπια, από τον Δήμο από την Αστυνομία? Μην αφήσετε να τελειώσει ένα αίσχος και μείνετε στην ιστορία ως η Δημοτική αρχή που κατέστρεψε το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ