Facebook Pixel

Δημοτικα

Nέα Πρόεδρος Του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης Η Δήμητρα Κορμά

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Nέα Πρόεδρος Του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης Η Δήμητρα Κορμά

Τη δημοτική σύμβουλο κ. Δήμητρα Κορμά ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο ως νέα πρόεδρο του Σώματος στην πρώτη συνεδρίαση για τη νέα δημοτική περίοδο.

Η κ. Κορμά είναι μία έμπειρη αυτοδιοικητικός, που διανύει την 3η διαδοχική θητεία της στο δημοτικό συμβούλιο και γνωρίζει άριστα τις διαδικασίες. Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης (Πολιτικό Τμήμα Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου
Αθηνών), είναι παντρεμένη και έχει δύο γιους. Είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος Ηλιούπολης από το 2014 και στο παρελθόν έχει θητεύσει ως Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και σε άλλες θέσεις στη δημοτική αρχή του Βασίλη Βαλασόπουλου.

To σύνολο του προεδρείου εκλέχθηκε ομόφωνα με τη σύμφωνη γνώμη του συνόλου των παρατάξεων (πλην της λαϊκής συσπείρωσης η οποία απείχε), ενώ στις θέσεις του αντιπροέδρου και του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου εκλέχθηκαν οι Σταύρος Γεωργάκης από την παράταξη «Ενωμένοι Για Την Ηλιούπολη» και Βαγγέλης Κεφαλάς από την παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη».

DSC02631 Nέα Πρόεδρος Του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης Η Δήμητρα Κορμά
Ο νέος αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Σταύρος Γεωργάκης.
DSC02658 Nέα Πρόεδρος Του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης Η Δήμητρα Κορμά
Ο νέος γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βαγγέλης Κεφαλάς

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ