Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέα Περιστατικά Βίας & Επιθέσεων Μεταξύ Ανηλίκων Στην Ηλιούπολη – 3 Μέσα Σε 5 Ημέρες

Αυξάνονται τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων, ενώ το τοπικό τμήμα ασφαλείας παραμένει υποστελεχωμένο και η πόλη χωρίς περιπολίες.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέα Περιστατικά Βίας & Επιθέσεων Μεταξύ Ανηλίκων Στην Ηλιούπολη – 3 Μέσα Σε 5 Ημέρες

Τρία περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων μέσα σε 5 ημέρες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι άνδρες του υποστελεχομένου τμήματος ασφαλείας Ηλιούπολης, με τα φαινόμενα παραβατικότητας στους ανήλικους να έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, εκτός από το περιστατικό σύλληψης ενός ανηλίκου για επίθεση σε συνομιλικό του το βράδυ του Σαββάτου, σημειώθηκαν άλλες δύο επιθέσεις σε μικρά παιδιά. Η πρώτη, συνέβη επί της Σοφοκλή Βενιζέλου, με 2 μαυροφορεμένα άτομα να αφαιρούν μικροποσό από μικρότερα σε ηλικία παιδιά υπό την απειλή ξυλοδαρμού. Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε έξω από το 4ο Γυμνάσιο, όταν μαθητής χτυπήθηκε από ανήλικους δράστες με σκοπό να του αφαιρέσουν το μπουφάν. Μάλιστα, στο τελευταίο περιστατικό, ένας εκ των δραστών βιντεοσκοπούσε το ξυλοδαρμό.

Και για τα 3 περιστατικά διεξάγονται έρευνες, ενώ μέχρι στιγμής έχει υπάρξει μόνο μία σύλληψη για το πρώτο περιστατικό. Το τοπικό τμήμα ασφαλείας αδυνατεί να ανταποκριθεί στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες της Ηλιούπολης, με τους ελάχιστους αστυνομικούς που έχουν μείνει να υπερβάλλουν εαυτόν προκειμένου να μην καταρρεύσει η αστυνόμευση στην περιοχή.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ