Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μπασούρης: «Να Μεταδίδονται Live Οι Τηλεδιασκέψεις Του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης»

Παρέμβαση από τον δημοτικό σύμβουλο και πρώην αντιδήμαρχο Ηλιούπολης στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μπασούρης: «Να Μεταδίδονται Live Οι Τηλεδιασκέψεις Του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης»

Τη ζωντανή μετάδοση των τηλεδιασκέψεων του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης ζήτησε με παρέμβαση του στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης ο πρώην αντιδήμαρχος Μαρίνος Μπασούρης.

Ο νεαρός δημοτικός σύμβουλος, πραγματοποιώντας μια καίρια παρέμβαση επί της υγειονομικής κρίσης και των ζητημάτων που άπτονται στη δικαιοδοσίας του Δήμου, ζήτησε -μεταξύ άλλων- να μεταδίδονται οι τηλεδιασκέψεις ζωντανά στη σελίδα του Δήμου Ηλιούπολης στα social media, προκειμένου οι πολίτες να ενημερώνονται άμεσα για τα ζητήματα που τους αφορούν. «Eίναι επιτακτική η ανάγκη να μεταδίδεται σε live streaming το συμβούλιο, ειδικότερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Το πρόγραμμα τηλεδιάσκεψης που χρησιμοποιούμε δίνει τη δυνατότητα απευθείας μετάδοσης ακόμα και στο facebook», τόνισε στην παρέμβαση του ο δημοτικός σύμβουλος.

Συμμετοχή Φορέων Στην Επόμενη Τηλεσυνεδρίαση

Ο πρώην αντιδήμαρχος, μάλιστα, πήγε την σκέψη του ένα βήμα παραπέρα, προτείνοντας τη συμμετοχή φορέων της πόλης στις τηλεδιασκέψεις του δημοτικού συμβουλίου, αναφέροντας πως «ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης και τα Επιμελητήρια είναι οι κεντρικοί πυλώνες  και πρέπει να μεταφερθούν οι απόψεις των πληττομένων κλάδων».

Διαβάστε ολόκληρη την παρέμβαση του Μαρίνου Μπασούρη:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10158145658357394&set=a.412574557393&type=3&theater

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ