Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μαρινος Μπασούρης: «Αφήνουμε Να Ανέβουν Στην Εξέδρα Αυτοί Που Έχουν Ανάγκη Από Πολιτικό Ύψος»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μαρινος Μπασούρης: «Αφήνουμε Να Ανέβουν Στην Εξέδρα Αυτοί Που Έχουν Ανάγκη Από Πολιτικό Ύψος»

Μια ανάρτηση καταπέλτη για την απόφαση της νέας δημοτικής αρχής να στήσει βάθρο επισήμων μετά από 9 χρόνια δημοσίευσε ο δημοτικός σύμβουλος Μαρινος Μπασουρης.

Ο κ. Μπασουρης, με αφορμή την 28η Οκτωβρίου δημοσίευσε μια προσωπική ανακοίνωση, στην οποία εξέφραζε την αντιθεση του στην απόφαση αυτή, τονίζοντας πως «η δημοτική αρχή δημιουργεί πολίτες 2 ταχυτήτων».

Ο πρώην αντιδημαρχος ανέφερε πως επέλεξε να μείνει στο πεζοδρόμιο μαζί με τους πολίτες, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Η παράταξη μας προέρχεται από τα σπλάχνα της κοινωνίας και για αυτό το λόγο επέλεξα προσωπικά να μείνω στο πεζοδρόμιο, με τον κόσμο, με τους ανθρώπους που ζουν στην Πόλη μας και για την καθημερινοτητα των οποίων έχω την τιμή να αποφασίζω ως δημοτικός συμβουλος»

Ο 35αρης δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδημαρχος παρουσιάζει διαρκώς αυξανόμενη παρουσία στα δημοτικά δρώμενα, ενώ φημολογείται πως θα διεκδικήσει την ηγεσια της παραταξης «Πρώτα Η Ηλιουπολη» στο προσεχές συνέδριο και κατά συνέπεια τη Δημαρχία στις εκλογές του 2023.46F4849E 8BE2 47B2 B0B4 BB983F0D9A84 Μαρινος Μπασούρης: «Αφήνουμε Να Ανέβουν Στην Εξέδρα Αυτοί Που Έχουν Ανάγκη Από Πολιτικό Ύψος»

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Μαρινος Μπασούρης: «Αφήνουμε Να Ανέβουν Στην Εξέδρα Αυτοί Που Έχουν Ανάγκη Από Πολιτικό Ύψος»
  1. Ο/Η ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ λέει:

    Ας του πει κάποιος ότι το πολιτικό ανάστημα κερδίζεται μέσα από τα έργα. Και η νέα Δημοτική Αρχή έχει μπει πολύ δυνατά και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών με το καλημέρα. Βέβαια πρέπει να συνεχίσει έτσι όπως άρχισε. Τώρα η κατάργηση του βάθρου των επισήμων (κίνηση εντυπωσιασμού) δεν είχε την ανάλογη απήχηση προφανώς γιατί οι πολίτες δίνουν βάση σε πιο απτά αποτελέσματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ