Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μπαράζ Ένοπλων Ληστειών Σε Περίπτερα & Βενζινάδικα Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μπαράζ Ένοπλων Ληστειών Σε Περίπτερα & Βενζινάδικα Στην Ηλιούπολη

Τρεις ένοπλες ληστείες με συνολική λεία χιλιάδες ευρώ σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην Ηλιούπολη, σύμφωνα με ασφαλέις πληροφορίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δράστες «χτύπησαν» μεγάλα περίπτερα σε κεντρικά σημεία της πόλης καθώς και ένα βενζινάδικο με την απειλή όπλου, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά. Η αστυνομία έχει γνώση των περιστατικών και διενεργεί έρευνα για την εντοπισμό των δραστών.

Επίσης, δεν είναι λίγα τα περιστατικα διαρρήξεων, καθώς τις προηγούμενες ημέρες ουκ ολίγοι εκδρομείς αντίκρισαν τα σπίτια τους ανάστατα, επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Το τοπικό αστυνομικό τμήμα συνεχίζει να είναι υποστελεχομένο, με τους αστυνομικούς που το στελεχώνουν να καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες να καλύψουν τα κενά, ενώ φαίνεται πως έχουν διακοπεί οι τακτικές περιπολίες σε «επικύνδυνα» σημεία, οι οποίες είχαν ξεκινήσει μετά από αίτημα της δημοτικής αρχής.

Υπενθυμίζεται πως από τις αρχές Ιουλίου έχει τεθεί σε εφαρμογή το μέτρο των νυχτερινών περιπολιών από ιδιωτική εταιρεία φύλαξης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Μπαράζ Ένοπλων Ληστειών Σε Περίπτερα & Βενζινάδικα Στην Ηλιούπολη
  1. Ο/Η Odysseus λέει:

    Σας το έχω ξαναπεί υπάρχει σοβαρό θέμα. Κοιτάξτε εκ των έσω, δεν γίνεται πέντε χρόνια τώρα να μην πιάνουν τις συμμορίες αυτές και να πιάνουν άλλες….”εξωτερικές”….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ