Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μήνυμα Νίκης Από Τον Γιώργο Χατζηδάκη Με Πανστρατιά Στήριξης Από Ιστορικούς Αυτοδιοικητικούς

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μήνυμα Νίκης Από Τον Γιώργο Χατζηδάκη Με Πανστρατιά Στήριξης Από Ιστορικούς Αυτοδιοικητικούς

Μήνυμα ανανέωσης της εμπιστοσύνης των πολιτών και νίκης στον δεύτερο γύρο των εκλογών στην Ηλιούπολη έδωσε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στην πλατεία Φλέμινγκ.

Ο Δήμαρχος έγινε δεκτός από τους εκτατοντάδες Ηλιουπολίτες που είχαν γεμίσει ασφυκτικά την πλατεία, εν μέσω ένθερμου κλίματος, ενώ στο πλευρό του βρίσκονταν ιστορικοί αυτοδιοικητικοί όπως οι πρώην Δήμαρχοι της πόλης Θοδωρής Γεωργάκης και Γιάννης Αναγνώστου, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και ο πρώην αντινομάρχης Αττικής Βασίλης Χρονόπουλος. Ο Δήμαρχος Αλίμου, ένας από τους πιο επιτυχημένους Δημάρχους στην Ελλάδα μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τον κ. Χατζηδάκη αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όλοι οι επιτυχημένοι Δήμαρχοι έκαναν το μεγαλύτερο έργο τους στη 2η θητεία τους, έτσι και ο Γιώργος Χατζηδάκης θα αλλάξει την πόλη με την εμπιστοσύνη που θα του δείξετε», με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα. Τον λόγο πήρε και ο πρώην Δήμαρχος Θεόδωρος Γεωργάκης, ο οποίος ανέφερε: «Ο Γιώργος Χατζηδάκης έχει την στήριξή μου γιατί είναι καθαρός, έχει αγάπη για τους πολίτες και γνώση για να λύσει τα προβλήματά τους».

«Να Ηττηθεί Το Σύστημα Βαλασόπουλου Που Υποστηρίζει Τον κ. Ψυρρόπουλο»

Ο κ. Χατζηδάκης κατηγόρησε ευθέως τον κ. Ψυρρόπουλο για λαϊκισμό απαντώντας σε όλες τις αιτιάσεις των τελευταίων ημερών, ενώ σήκωσε το γάντι και κατά του πρώην Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλο, κάνοντας λόγο για «ένα σύστημα που έχει μόνο στόχο να αγκιστρωθεί ξανά σε θέσεις εξουσίας».

«Μας κατηγορεί ο κ. Ψυρρόπουλος για δήθεν κακοδιαχείριση ενώ ήταν αυτός που επί των ημερών του στη σχολική επιτροπή άφησε έλλειμα 400.000 ευρώ και δεν έχει δώσει ποτέ απαντήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, αφήνοντας αιχμές και για τον κ. Δημήτρη Πανταζόπουλο, κατηγορώντας τον πως επί των ημερών του δημιουργήθηκε το έλλειμμα στον ΠΑΟΔΗΛ.

Βολές Για Τις Καταγγελίες Περί Ρευματοκλοπής – «Να Ζητήσει Ο κ. Ψυρρόπουλος Επίσημο Πόρισμα Από Τον ΔΕΔΔΗΕ»

Από την ομιλία του Δημάρχου δεν έλλειψε και η αναφορά στα πρόσφατα δημοσιεύματα που φέρουν τον κ. Ψυρρόπουλο ως υπεύθυνο για ρευματοκλοπή, με τον Δήμαρχο να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στη θέση του κ. Ψυρρόπουλου θα παραιτούμουν από τα προσωπικά μου δεδομένα και θα ζητούσα από τον ΔΕΔΔΗΕ επίσημο, δημόσιο πόρισμα για να μάθουν οι πολίτες την αλήθεια», ενώ αναφερόμενος στην πρόταση για debate, κατηγόρησε τον συνυποψήφιο του πως «κρύβεται».

«Οι Πολίτες Πρέπει Να Εμπιστευθούν Την Εμπειρία Και Τη Γνώση»

Στο τέλος της ομιλίας του, ο κ. Δήμαρχος κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να στηρίξουν την προσπάθεια του να αλλάξει την πόλη. «Στην πρώτη θητεία βάλαμε τις βάσεις για να αλλάξουμε την πόλη, τώρα θα κάνουμε πράξη όλα όσα σχεδιάσαμε. Η πόλη χρειάζεται έναν Δήμαρχο με εμπειρία και γνώση», τόνισε ο κ. Χατζηδάκης, κλείνοντας την ομιλία του.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ