Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μικρής Έκτασης Προβλήματα Από Την Βροχόπτωση Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μικρής Έκτασης Προβλήματα Από Την Βροχόπτωση Στην Ηλιούπολη

Ταλαιπωρία και μικρής έκτασης προβλήματα έφερε το χθεσινό καλοκαιρινό μπουρίνι που έπεσε σε όλη την Αττική, προκαλώντας προβλήματα σε διάφορα σημεία της πόλης.

Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίστηκαν στην λεωφόρο Κατεχάκη, στο ύψος της Αγίας Μαρίνας, όπου τα βρόχινα νερά δημιούργησαν έναν χείμαρο, εμποδίζοντας την κανονική κυκλοφορία. Η κατάσταση προκάλεσε μποτιλιάρισμα ενώ υπήρξε και ένα περιστατικό όπου οδηγός μοτοσυκλέτας έπεσε από το όχημα του λόγω των ορμητικών νερών, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Πτώση Δέντρου Στο Ρέμα Πικροδάφνης

Προβλήματα εντοπίστηκαν και πέριξ του ρέματος της Πικροδάφνης, όπου σημειώθηκε πτώση δέντρου επί της οδού Λαγκαδίων. Η παρέμβαση του Δήμου της ΕΟΔΠΗ και της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Ηλιούπολης (ΕΟΠΠΗ) υπήρξε άμεση, με το δέντρο να απομακρύνεται με ασφάλεια και χωρίς να έχει προξενήσει υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο, ενώ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ