Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μια Πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη Δράση Από Τον Γαβριήλ Αραμπατζή Προς Τους Διανομείς Της Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Μια Πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη Δράση Από Τον Γαβριήλ Αραμπατζή Προς Τους Διανομείς Της Ηλιούπολης

Μια ευγενική χειρονομία πραγματοποίησαν την παραμονή των Χριστουγέννων, ο επικεφαλής της παράταξης « Η Πόλη που Θέλω » Γαβριήλ Αραμπατζής, μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματος προς τους διανομείς των καταστημάτων της Ηλιούπολης.

Πιο συγκεκριμένα μοιράστηκαν χριστουγεννιάτικα δώρα και ενημερωτικά φυλλάδια με επισήμανση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και συμβουλές με θέμα την ασφαλή οδική κυκλοφορία των δίκυκλων.

Ο κ. Αραμπατζής μέσα από αυτήν την συμβολική του κίνηση ήθελε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους αυτούς που δουλεύουν μέσα στην πανδημία με πυρετώδεις ρυθμούς.

«Ευχηθήκαμε Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά στους διανομείς της πόλης μας. Οι διανομείς έφτασαν να είναι οι άνθρωποι που βλέπουμε όλο και περισσότερο μέσα στην πανδημία, και με αυτήν την συμβολική δράση μας θέλουμε να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ… ».

arampatzis gia arthro 1 Μια Πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη Δράση Από Τον Γαβριήλ Αραμπατζή Προς Τους Διανομείς Της Ηλιούπολης
arampatzis gia arthro epipleon Μια Πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη Δράση Από Τον Γαβριήλ Αραμπατζή Προς Τους Διανομείς Της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ