Facebook Pixel

Αθλητικα

Mεγάλη Γιορτή Για Τον Μπασκετικό Γ.Σ.Η – Τιμήθηκε ο Δημήτρης Ευαγγέλου

Mια άκρως επιτυχημένη χρονιά για τον μπασκετικό Γ.Σ Ηλιούπολης έφτασε στο τέλος της με μια όμορφη γιορτή.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Mεγάλη Γιορτή Για Τον Μπασκετικό Γ.Σ.Η – Τιμήθηκε ο Δημήτρης Ευαγγέλου

Mια μεγάλη γιορτή με την οποία έκλεισε και επίσημα τη φετινή χρονιά διοργάνωσε ο μπασκετικός Γ.Σ Ηλιούπολης στο Α΄ Κλειστό Ηλιούπολης.

Το πρωί της Κυριακής, δεκάδες Ηλιουπολίτες βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο της πόλης για να παρακολουθήσουν την τελετή λήξης της φετινής αγωνιστικής σεζόν, για όλα τα τμήματα, από τις υποδομές έως την αντρική ομάδα, η οποία φέτος πρωταγωνίστησε, κατακτώντας την πολυπόθητη άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Το κλίμα ήταν θερμό και συγκινητικό κατα την απονομή των διακρίσεων, ιδιαίτερα κατά τη βράβευση του Ηλιουπολίτη Δημήτρη Ευαγγέλου, ο οποίος έχει συμβάλλει καθοριστικά στην αναβάθμιση του μπασκετικού τμήματος του συλλόγου. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στον κ. Ευαγγέλου ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ανδρέας Τρομπέτας, ευχαριστώντας τον για την μακρόχρονη προσφορα του στον σύλλογο και το άθλημα. Ο κ. Ευαγγέλου κατέχει σήμερα ένα σημαντικό πόστο στην εγχώρια κοινότητα του μπάσκετ, καθώς είναι μέλος του ΔΣ στην Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Από τους αιρετούς της πόλης το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ Θέμης Γιαννόπουλος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» Στάθης Ψυρρόπουλος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Τάσος Ευσταθίου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Γρηγορέας, Μιχάλης Κουρής και Παναγιώτης Καρανδρέας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ