Facebook Pixel

Δημοτικα

Φωτορεπορτάζ Από Τα Εγκαίνια Των Γραφείων Του Γαβριήλ Αραμπατζή Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Φωτορεπορτάζ Από Τα Εγκαίνια Των Γραφείων Του Γαβριήλ Αραμπατζή Στην Ηλιούπολη

Και επίσημα ξεκίνησε ο προεκλογικός αγώνας για τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζή, ο οποίος εγκαινίασε το νέο του προεκλογικό κέντρο στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης.

Η -ομολογουμένως άρτια οργανωμένη- εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες, καθώς ο αγιασμός και τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν έξω από τα γραφεία της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» επί της λεωφόρου Δημοκρατίας 86, ενώ η κεντρική πολιτική ομιλία έλαβε χώρα στην πλατεία ανεξαρτησίας.

Κατά το τέλος του Αγιασμού έξω από τα γραφεία του συνδυασμού, ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης Σεραφειμ Δημητρίου ευχήθηκε στον κ. Αραμπατζή καλή τύχη στις προσεχείς εκλογές, πιστώνοντας του πολιτικά τη διεκδίκηση της επέκτασης του υπάρχοντος κοιμητηρίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «ο κ. Αραμπατζής είναι εκείνος που έφερε στο φως τη λύση στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το υπάρχον κοιμητήριο».

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ανεξαρτησίας, κ. Αραμπατζής πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία στην πλατεία ανεξαρτησίας, ενώ προσφέρθηκε δωρεάν φαγητό και ποτό. Την εκδήλωση έκλεισε το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από τον Χορογραφικό, Λαογραφικό Όμιλο Ηλιούπολης (ΧΛΟΗ).

Ο κ. Αραμπατζής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του εξέφρασε τη βεβαιότητα πως θα είναι ο νικητής των εκλογών, ενώ εξαπέλυσε πυρά προς τη δημοτική αρχή, εγκαλώντας τη για προχειρότητα. «Είμαι σίγουρος πως εσείς θα μας δώσετε τη δύναμη να κάνουμε την Ηλιούπολη την πόλη που θέλουμε», ανέφερε ο κ. Αραμπατζής, δεχόμενος τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων. Από τους αιρετούς, παρόντες ήταν ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος και ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής Γιώργος Δημόπουλος.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ