Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Μαζική Ανταπόκριση Στο Κάλεσμα Του Αντιδημάρχου Γιάννη Αντζινά

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Μαζική Ανταπόκριση Στο Κάλεσμα Του Αντιδημάρχου Γιάννη Αντζινά

Πάνω απο 300 άτομα έδωσαν το «παρών» στην προεκλογική εκδήλωση του αντιδημάρχου οικονομικών του Δήμου Ηλιούπολης κ. Γιάννη Αντζινά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 27/9, με τους Ηλιουπολίτες να γεμίζουν ασφυκτικά το Hastag Cafe επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, δηλώνοντας την στήριξη τους στον προεκλογικό αγώνα του αντιδημάρχου. Ο κ. Αντζινάς πραγματοποίησε σύντομο χαιρετισμό όπου παρουσίασε συνοπτικά τους άξονες της δράσης του στις θέσεις ευθύνης που βρέθηκε στα 4 χρόνια της θητείας του στη δημοτική αρχή, τονίζοντας πως «η διοίκηση Χατζηδάκη έβαλε τις βάσεις για μεγάλα έργα στην πόλη την επόμενη 5ετία».

Τον λόγο έλαβε και ο Δήμαρχος, ο οποίος μίλησε με τα θερμότερα λόγια για την πολιτική δράση του κ. Αντζινα, προτρέποντας τους παρευρισκόμενους να τον στηρίξουν με την ψήφο τους, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Παύλος Χρηστίδης.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ