Facebook Pixel

Τοπικα

Μαθηματικός Διαγωνισμός Με Πλούσια Δώρα Από Το «ΝΕΟ» Φροντιστήριο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μαθηματικός Διαγωνισμός Με Πλούσια Δώρα Από Το «ΝΕΟ» Φροντιστήριο Ηλιούπολης

Το φροντιστήριο «ΝΕΟ», πιστό στην πρωτοπορία και στις καινοτόμες εκπαιδευτικές μεθόδους, διοργανώνει τον μαθηματικο διαγωνισμό «ΝΕΟΚΛΗΣ», στον οποίο οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Πρόκειται για μια κοινή δράση όλων των διδακτηρίων του ομίλου «ΝΕΟ», με τον διαγωνισμό να διεξάγεται στις 7 Απρίλίου 2024 και ώρα 10:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές από Ε’ Δημοτικού έως Β’ Λυκείου, ανεξάρτητα από το αν φοιτούν στο φροντιστήριο «ΝΕΟ» Ηλιούπολης. Ο διαγωνισμος θα έχει διάρκεια 2 ωρών και θα δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά να συμμετέχουν σε έναν  διαγωνισμό ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ σε θέματα πολλαπλής επιλογής και μέσω αυτού να ακονίσουν την κριτική τους σκέψη, να «αναμετρηθούν» με μαθητές από όλη την Ελλάδα και να επιβραβευτούν για την προσπάθεια και τη συμμετοχή τους! 

Όλοι ανεξαιρέτως οι διαγωνιζόμενοι θα κερδίσουν 5% έκπτωση στα δίδακτρα της επόμενης σχολικής χρονιάς, ενώ οι νικητές θα κερδίσουν πλούσια δώρα, μεταξύ των οποίων tablets, laptops καθώς και vouchers φοίτησης αξίας 200 ευρώ για το σχολικό έτος 2024-2025.

Πληροφορίες για τον μαθηματικό διαγωνισμό ΝΕΟΚΛΗ  αναλυτικά θα λαμβάνετε  από τη γραμματεία του εκπαιδευτηρίου ΝΕΟ στην Ηλιούπολη  στο τηλ. 210 9948886,στη διεύθυνση  ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 126 & ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ 72, καθώς και στο https://neo.edu.gr/neoklis/.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ