Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Αποκτήστε Ψηφιακές Δεξιότητες Εντελώς Δωρεάν Μέσω Του Media Lab Του Δήμου Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αποκτήστε Ψηφιακές Δεξιότητες Εντελώς Δωρεάν Μέσω Του Media Lab Του Δήμου Ηλιούπολης

Τη δυνατότητα να αναπτύξουν ψηφιακές δεξιότητες δίνει στους δημότες του ο Δήμος Ηλιούπολης, μέσω διαδικτυακών μαθημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, το Media Lab της δημοτικής βιβλιοθήκης με την πολύτιμη βοήθεια του πληροφορικού Στάθη Νικολακόπουλου καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στα μαθήματα χρήσης απλών και δωρεάν εργαλείων multimedia.

Tα μαθήματα ξεκινούν τον Ιανουάριο του 2021 , όπου οι συμμετέχοντες θα μάθουν να ηχογραφούν ζωντανή μουσική, να επεξεργάζονται MP3, WAV και άλλα αρχεία ήχου, να κάνουν μίξη σε ήχους, να αλλάζουν την ταχύτητα ή τον τόνο μιας ηχογράφησης και πολλά άλλα, με το πρόγραμμα Audacity, καθώς και να φτιάχνουν το δικό τους βίντεο, με το πρόγραμμα Movie Maker.

Οι διαδικτυακές συναντήσεις απευθύνονται σε άτομα άνω των 18 ετών και είναι εντελώς δωρεάν, με σειρά προταιρεότητας.

Το πρώτο μάθημα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 23 Ιανουαρίου (Audacity), ενώ θα ακολουθήσει άλλο ένα το Σάββατο, 30 Ιανουαρίου (Movie Maker), από τις 11.00 έως τις 13.00, μέσω του προγράμματος zoom, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν αυτή την περίοδο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ